Uutiset

Junioreiden GP/Mexico City 10.-14.9./Tuloksia

Kolmas junioreiden GP-kilpailu 10.-14.9. Mexico Cityssä, Mexicossa.

Suomen joukkue:

Pojat: Bela Papp, valmentaja Neil Wilson

Jäätanssi: Oksana Klimova ja Sasha Palomäki, valmentaja Petr Durnev

Suomen tuomari: Tuire Kuronen

Kilpailun kotisivu: http://www.isufs.org/events/fsevent00010971.htm

Bela Papp kokonaiskilpailun seitsemäs

Suomen Bela Papp jatkoi hyviä suorituksiaan myös vapaaohjelmassa, sijoittuen siinä viidenneksi. Kokonaiskilpailussa Bela oli hienosti seitsemäs ja teki samalla uudet ennätyspisteensä 145,18.

Bela onnistui mm. kolmoistulppi-kaksoistulppi sekä kolmoissalchow-kaksoistulppi -yhdistelmissään. Myös soolona hypätty kolmoistulppi sekä kaksoisakselit onnistuivat laadukkaasti. Hyvänä piruetin tekijänä tunnettu Bela sai nytkin pirueteistaan tasaisesti tasoja kolme ja neljä.

Vaikka Bela ei vielä vaikeimpia kolmoishyppyjä ohjelmassa yrittänytkään, teki hän laadukkaasti sen mihin ryhtyi. Lisäksi hänen hyvä perusluistelutaitonsa, ohjelman koreografia ja sen tulkinta tuotti hänelle jälleen korkeat osa-aluepisteet. Hienoa Bela! Tulokset ja tarkemmat erittelyt: http://www.isufs.org/results/jgpmex2008/

Oksana ja Sasha seitsemänsiä

Jäätanssiparimme piti rytmitanssissa ansaitun seitsemmännen sijansa loppuun asti. Oksana ja Sasha ansaitsivat kokonaispisteet 121,61. Tästä on hyvä jatkaa Oksana ja Sasha! Tulokset ja tarkemmat erittelyt: http://www.isufs.org/results/jgpmex2008/

*****************

Poikien lyhytohjelma:

Suomen Bela Papp sijoittui lyhytohjelmakilpailussa hienosti seitsemänneksi. Viime vuoden junioreiden Suomen mestari teki kauden aloituskilpailussaan uuden oman enntyksensä. Bela onnistui kolmoissalchow-kaksoistulppi -yhdistelmässä, kaksoisakselissa. Lisäksi hän hyppäsi kaksoislutzin. Pirueteista ja askeleista Bela sai tuttuun tapaansa korkeat levelit eli tasot. Lyhytohjelman tulokset:

http://www.isufs.org/results/jgpmex2008/SEG001.HTM

Jäätanssin pakollinen tanssi:

Suomen jäätanssipari Oksan Klimova-Sasha Palomäki sijoittuivat pakollisessa tanssissa kahdeksanneksi. Tulokset:

http://www.isufs.org/results/jgpmex2008/CAT004RS.HTM

Jäätanssin rytmitanssi:

Oksana ja Sasha nousivat rytmitanssin jälkeen kokonaiskilpailussa mukavasti seitsemänneksi. Parilla on pisteitä koossa 63,20. Vapaatanssi luistellaan lauantaina. Tulokset:

http://www.isufs.org/results/jgpmex2008/CAT004RS.HTM


Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024
Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024