Uutiset

Maajoukkue aloitti kautensa Vierumäellä

Suomen maajoukkue aloitti kautensa leireilemällä Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä. A-maajoukkueeseen kuuluvat Kiira Korpi, Laura Lepistö, Susanna Pöykiö, Jenni Vähämaa, Mikko Minkkinen, Ari-Pekka Nurmenkari sekä Valtter Virtanen. Jäätanssipari Oksana Klimova – Sasha Palomäki ei osallistunut leirille, sillä he harjoittelivat Moskovassa. Leirille osallistui myös Suomen B-maajoukkue. http://www.stll.fi/taitoluistelu/kilpaurheilutoiminta/maajoukkueet/

Viime viikolla pidetty leiri koostui neljästä työn täyteisestä päivästä. Maanantaina urheilijoille järjestettiin ADT:n (Suomen Antidoping toimikunta) luento, jääharjoitus sekä valokuvaus tulevia mainoskuvia varten. Tiistai kului pääosin jäähallissa. Maajoukkue esitteli lyhytohjelmansa tuomareille sekä teknisille spesialisteille, jotka antoivat palautetta ohjelmien sisällöistä. Keskiviikkona oli vuorossa vapaaohjelmien esittelyt, jääharjoituksia sekä EM-kisojen sponsoritapaaminen. Ohjelmapalautteiden jälkeen jokaisen urheilijan kehoa hoidettiin hieronnalla, uinnilla ja saunalla. Rentoutusta kaivattiinkin, sillä torstaina, leirin viimeisenä päivänä oli vuorossa totuuden hetki: kuntotesti!

YLE oli maanantaina ja tiistaina kuvaamassa ”Luistele leikkien ja temppuillen” –ohjelmasarjaa Pikku Kakkoseen. A-maajoukkueen lisäksi kuvauksiin osallistui pieniä luistelijan alkuja Lahdesta, Mikkelistä ja Mäntyharjulta. Ohjelma alkaa pyöriä tiistaisin 25.11. alkaen. Kuvia nauhoituksista näet linkistä: http://www.stll.fi/liitto_ja_seurat/sinettiseurat/taitoluistelua_pikku_kakkoseen/

Kesä oli tuonut useimmille A-maajoukkueen luistelijoille uusia ohjelmia. Ohessa pieni kooste alkavan kauden ohjelmista:

Jenni: Molemmat uudet ohjelmat

Kiira: Vanha lyhytohjelma, mutta uusi vapaaohjelma

Laura: Uusi lyhytohjelma, mutta vanha vapaaohjelma

Susanna: Uusi lyhytohjelma, mutta vanha vapaaohjelma

Ari-Pekka: Vanha lyhytohjelma, mutta uusi vapaaohjelma

Mikko: Uusi lyhytohjelma, mutta vanha vapaaohjelma

Valtter: Samat ohjelmat kuin viime kaudella

Kiira, Laura ja Mikko aloittavat kautensa Oberstdorfista, Nebelhorn Trophysta 26.-27.9. Kaikki edustusluistelijamme osallistuvat kuitenkin 10.-12.10. Tikkurilassa, Valtti Areenalla luisteltavaan Finlandia Trophyyn. Kilpailun muut (ulkomaiset) osallistujat vahvistuvat syyskuun aikana. Kilpailu on tärkeä näytönpaikka paitsi urheilijoille myös kaikille vapaaehtoistyöntekijöille, matkalla kohti tammikuun EM-kisoja


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024