Uutiset

Taitoluisteluun miljoonan dollarin MM-joukkuekisa

Kansainvälinen luisteluliitto ISU järjestää ensi vuonna ensimmäisen kerran joukkueiden MM-kilpailun. Tarkoituksena on saada luistelumaat kehittämään jokaista taitoluistelulajia.

ISU:n puheenjohtajan Ottavio Cinquantan mukaan joukkuekisa järjestetään Tokiossa 16.–19. huhtikuuta 2009. Palkintorahaa on jaossa miljoona dollaria (n. 650 000 euroa), josta voittajamaa kuittaa 200 000 taalaa (n. 130 000 euroa).

Mukana on kuusi parasta maata tämän vuoden GP- ja MM-kisoista. Japanille on luvassa automaattinen paikka. Joukkueeseen kuuluu kaikkiaan kahdeksan luistelijaa, kaksi sekä naisten että miesten yksinluistelussa ja parit jäätanssiin ja pariluisteluun.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024