Uutiset

Kiira Korpi neljäntenä lyhytohjelman jälkeen
Suomen Kiira Korpi luisteli upean lyhytohjelman naisten MM-taitoluisteluissa ja sijoittui neljänneksi pistein 60,58. Kiira onnistui kolmoislutz-kaksoistulppi -yhdistelmässää, kolmoisritissä sekä kaksoisakselissa. Myös muut elementit sekä esittäminen olivat laadukkaita. Kilpailu on kärjen osalta tiukka, sillä Kiira on lyhytohjelman voittajaa Italian Carolina Kostneria jäljessä vain vajaat neljä pistettä.

– Olen todella tyytyväinen ohjelmaani vaikka jouduinkin tekemään kovasti töitä saadakseni ajatukset kasaan.

Kiira ei suostunut ajattelemaan vielä mahdollista mitalia, joka voisi olla nyt lähempänä kuin koskaan.

– En halua ajatella vielä loppusijoitustani, sillä aion keskittyä vain itse ohjelmaan ja tehdä elementti kerrallaan. On kuitenkin mahtavaa päästä kuumaan ryhmään, siitä pitää ammentaa energiaa, Kiira iloitsi.

Laura Lepistö epäonnistui lyhytohjelmassaan ja on ennen torstaina luisteltavaa vapaaohjelmaa sijalla 21. Lauralla oli epäonnea mm. hyppy-yhdistelmässään, jonka piti olla kolmoistulppi-kolmoistulppi. Laura teki hyppyjen väliin kolmosen jonka lisäksi jälkimmäinen tulppi oli vain kaksoishyppy. Myös soolohypyksi aiottu kolmoisritti jäi vain yksöishypyksi.

– Jalat tutisivat ennen ohjelmaa ja ajatuskin hiukan harhaili. Pitää tsempata vapaaohjelmassa. Kyllä sieltä voi hyvällä ohjelmalla vielä nousta, Laura pohti.

Tulokset:

http://static.sportresult.com/sports/figureskating/live/results/wc2008/index.htm


Kevätliittokokouspäivä summasi kauden 2023-2024 20.4.2024
Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024