Uutiset

Taitoluistelu-lehdellä uusi ilme

Suomen Taitoluisteluliiton virallinen jäsenlehti Taitoluistelu on juuri ilmestynyt uusiutuneena.

Lehti on saanut uuden, raikkaan logon, ja samalla lehden ulkoasua on muutenkin modernisoitu.

Tutun, jo 33 vuotta ilmestyneen Taitoluistelun ulkoasun uudistus on osa Suomen Taitoluisteluliiton voimakasta panostusta omaan jäsenlehteensä. Samaan aikaan painetun lehden kanssa on kehitetty lehden verkkosivuja, jotka alkoivat ilmestyä vuoden 2008 alussa ja jotka laajenevat kauden 2008-2009 alussa.

Panostus lehteen on kannattanut. Taitoluistelun tilaajakunta kasvaa voimakkaasti koko ajan, ja lehdestä on tullut myös ilmoittajille houkutteleva media. Taitoluistelu kerää kiitosta niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Tutustu Taitoluistelun verkkosivuihin.


Finlandia Trophy Espoon fanipäivä 29.5.2023
Finlandia Trophy Espoo ja Grand Prix Espoo -lipputarjous 25.5.2023