Uutiset

Yksinluistelijat Haagissa ja Odensessa

Yksinluistelijat kilpailevat viikonloppuna (6.-9.3.) kahdessakin eri kilpailussa Euroopassa. Hollannin Haagissa on meneillään Aegon Challenge Cup, jossa Suomea edustavat debytanteissa Rosaliina Kuparinen (LTL) ja Elina Kuutti, noviiseissa Sera Väistö (JoKa) ja Rosa-Maria Salonen (LTL), noviisipojissa Julian Lagus (TTK), junioreissa Oona Lindahl (ETK) ja Reetta Romppanen (LTL) sekä senioreissa Henriikka Hietaniemi (MTK). Suomalaisia valmentaa Berit Kaijomaa, tuomarina (ja ylituomarina) on Leena Kurri sekä kontrollerina ja ylituomarina Hely Abbondati.
Kilpailujen sivut, Results kohdasta sarjakohtaiset tulokset.

Tanskassa puolestaan alkaa Copenhagen Trophy, joka kuitenkin järjestetään Odensessa. Suomalaiset edustajamme ovat noviiseissa Ines Karvinen (EsJt) ja Timila Shrestha (HSK), noviisipojissa Matthias Versluis (EsJt) sekä junioreissa Linda Liukkala (HSK). Valmentajina ovat Sara Lindroos ja Nina Östman, teknisenä kontrollerina on Leena Laaksonen ja spesialistina Olga Baranova.
Kilpailujen sivut


Vuoden 2023 Jesse Laesterän Elämän Liekki -muistopalkinto Anna Larmolle 25.2.2024
Helsinki Rockettes johtaa muodostelman SM-kilpailua Turussa 24.2.2024