Uutiset

Koulujen väliset muodostelmakilpailut luisteltiin Pirkkolassa

Koulujen väliset leikkimieliset muodostelmaluistelukilpailut käytiin Pirkkolassa 6.3.2008

Vuosittain järjestettävät koulujen väliset muodostelmakilpailut keräsivät mukaan värikkään joukon osallistujia Laukaasta, Naantalista, Mäntsälästä, Hyrylästä ja Espoosta.

Ohjelmat olivat huolella suunniteltuja ja menoa ei haitannut lainkaan se, että heikko luonnonjäätilanne oli ajanut ryhmät saleihin ja koulujen pihoille harjoittelemaan. Osa ryhmistä oli ennen kilpailua ehtinyt jäälle vain kolmasti.

Kilpailijat olivat luoneet ryhmillensä sopivia teemoja. Jäällä nähtiin mm. perhosia ja mehiläisiä, batmaneja ja Hula-Hula tyttöjä. Oli mukavaa nähdä jäällä myös runsaasti poikia, jotka toivat omalla olemmuksellaan värikkyyttä ja vauhtia ohjelmiin.

Avoimessa sarjassa pääasia oli luistelun ilo ja yhdessätekemisen riemu. Mukaan joukkueisiin mahtui, kun osasi luistella eteenpäin ja ehkä hiukan taakse. Mestaruussarjassa nähtiin jo todella taidokasta muodostelmaluistelua.

Joillekin mukanaolijoille tärkeintä oli mukana olo ja kaikki mitä kilpailureissun tekemiseen liittyi. Toisille tärkeää oli myös kilpailussa palkintosijoille pääseminen. Eräs kilpailjoista totesi: "Nyt minäkin voin sanoa pärjänneeni jossain".

Seuraavan kerran kilpaillaan maaliskuussa 2009. Silloin toivottavasti nähdää joukkueita vielä tämänvuotista enemmän.

Vuoden 2008 kilpailun tulokset:

Avoin sarja:

  1. Etelä-Tapiolan lukio
  2. Riihenmäen koulu
  3. Päivänkehrän koulu

Mukana olivat myös: Saarnilaakson koulu ja Vihtavuoren peruskoulu

Mestaruussarja:

  1. Naantalin lukio ja Maijamäen yläkoulu

Mukana olivat myös: Haukilahden koulu ja lukio, Hyrylän yläaste ja Pääskytien koulu

Katso kuvia kilpailusta täältä.


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024