Uutiset

Klimova-Palomäki selvisivät MM-finaaliin
Suomen jäätanssipari Oksana Klimova – Sasha Palomäki selvittivät tiensä pakollisen tanssin ja rytmitanssin jälkeen finaliin eli he pääsevät luistelemaan myös vapaaohjelmaosuuden. Pari on tällä hetkellä sijalla 24 pistein 61,62 ja olivat viimeinen finaaliin selvinnyt pari. Klimova-Palomäki epäonnistui hiukan rytmitanssin askelsarjassa jossa heille tuli virheitä ja tipahtivat pakollisen tanssin jälkeen kolme sijaa tuloksissa alas päin. Pari harjoittelee Moskovassa ja heitä valmentaa Ksenia Rumiantseva ja Elena Tchaikovskaia. Vapaaohjelma luistellaan huomenna perjantaina kuten myös tyttöjen lyhytohjelma, jossa Suomea edustavat Jenni Vähämaa, Sofia Otala ja Minna Parviainen.

Jäätanssin tulokset pakollisen tanssin ja rytmitanssin jälkeen:

http://www.isufs.org/results/wjc2008/


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024