Uutiset

Bela Papp onnistui, mutta putosi jatkosta
Suomen Bela Papp luisteli oman tasonsa mukaisen lyhytohjelman ja sijoittui 28:ksi ennätyspistein 44,45. Vapaaohjelmaan pääsi kilpailun 24 parasta luistelijaa, joten suomalaisen kohtaloksi jäi tällä kertaa putoaminen jatkosta. Poikien sarjassa kilpailijoita oli 47. Pappin onnistunut kolmoissalchow-kaksoistulppi -yhdistelmä ei riittänyt kovatasoisessa kilpailussa korkeammalle. Lyhytohjelmakilpailun voittaja Yhdysvaltojen Adam Rippon teki vahvan ohjelman kolmoislutz-kolmoistulppi -yhdistelmällä ja ansaitsi yhteispisteet 69,35. Toisena on Venäjän Artem Borodulin (66,16) ennen Yhdysvaltojen Brandon Mrozia (63,36).

Kilpailun nuorin luistelija, vasta 13-vuotias Papp ei ollut pettynyt putoamiseen, vaan suhtautui realistisesti tekemiseensä.

– Olen tyytyväinen ohjelmaani, vaikka askeleista tulikin vain ykköstasoa. Tunnelma oli hyvä, eikä minua jännittänyt liikaa. Olen kuitenkin kisojen nuorin luistelija, kommentoi MM-kisojen ensikertalainen Papp.

Karismaattisena esiintyjänä tunnettu Papp on saanut kisoissa paljon huomiota osakseen. Papp asuu ja harjoittelee tällä hetkellä Kanadan Vancouverissa.

Lyhytohjelman tulokset:

http://www.isufs.org/results/wjc2008/


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024