Uutiset

Lepistölle ja Vähämaalle manageri
Lepistölle ja Vähämaalle manageri

Taitoluistelijat Laura Lepistö, Jenni Vähämaa sekä urheilumanageri Stefan Storlund S.S.S.Consulting Ky:stä ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoitus on löytää muutama merkittävä tukija Lepistön ja Vähämaan lupaavasti alkaneelle uralle.
Storlund otti talven aikana yhteyden luistelijoihin, sillä näki nuorissa, valovoimaisissa ja kansainvälisesti menestyvissä urheilijoissa oivallisen sponsorointikohteen.

– Lepistön ja Vähämaan kaltaisia urheilijoita löytyy Suomesta verrattain harvoin. Tyttöjen menestys tällä kaudella on niin vakuuttavaa, että uskon sopimusneuvottelujen sujuvan kohtuullisen vaivattomasti . Toki jokaisen sopimuksen eteen on näinä aikoina tehtävä lujasti töitä, Storlund sanoi.

Laura Lepistö (19) nousi suuren yleisön tietoisuuteen voittamalla ensin joulukuussa Suomen mestaruuden ja tammikuussa heti ensikertalaisena EM-pronssia Zagrebissa. Lepistön kausi jatkuu lajin MM-kilpailuilla Göteborgissa maaliskuussa. Vähämaa (15) puolestaan herätti ansaittua huomiota voittamalla lokakuussa kansainvälisen Finlandia Trophy -kilpailun. Kyseinen kilpailu oli Vähämaan ensimmäinen aikuisten sarjassa. Tammikuun EM-kilpailuissa Vähämaa oli 10:s ja helmikuun lopulla nuori luistelijatar tavoittelee mitalia junioreiden MM-kilpailuissa Sofiassa. Molempien urheilijoiden lähivuosien tavoite on menestyä ensi vuonna Helsingissä luisteltavissa EM-kisoissa sekä olympialaiset 2010. Espoon Jäätaitureita edustavia urheilijoita valmentaa Virpi Horttana.

Stefan Storlundin omistaman S.S.S. Consulting Ky:n tallin muita tunnettuja urheilijoita ovat juoksija Sari Keskitalo, Suomen lentopallomaajoukkue, kiekonheittäjä Franz Krüger, kuulantyöntäjä Robert Häggblom, moukarinheittäjä Daavid Söderberg, nopeuslaskija Jukka Viitasaari ja mäkihyppääjä Arttu Lappi.


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024