Uutiset

Ranskalaiset EM-jäätanssin johdossa

Taitoluistelun EM-kilpailut, Zagreb

Delobel – Schoenfelder jäätanssin johdossa

Taitoluistelun EM-kilpailujen jäätanssia johtavat pakollisen tanssin ja rytmitanssin jälkeen Ranskan Isabelle Delobel – Olivier Schoenfelder pistein 103,97. Toisena ovat Venäjän Oksana Domnina – Maxim Shabalin 102,15 ja kolmantena Venäjän Jana Khokhlova – Sergei Novitski pistein 97,40. Parien järjestys oli sama, tiistaina luistellun pakollisen tanssin jälkeen.

Rytmitanssissa parit valitsevat kansanmusiikki –tyyppisen kappaleen ohjelmansa musiikiksi. Viime vuoden Euroopan mestarit Delobel – Schoenfelder luistelivat rytmitanssinsa ranskalaisen kansantanssin tahtiin. He saivat tuomareilta teknisistä pisteistä 31,63 ja ohjelman osa-alueista 31,09.

– Olemme tyytyväisiä ohjelmaamme, vaikka pystymme luistelemaan paremminkin, Delobel iloitsi.

Domnina –Shabalin, jotka voittivat joulukuussa GP-finaalin, olivat pettyneitä suoritukseensa, ohjelman twizzle –käännöksissä tapahtuneen virheen takia.

Jäätanssin vapaaohjelma luistellaan perjantaina.

Lisätietoa: www.euroskate2008.com


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024