Uutiset

Muodostelmaluistelijat menestyivät Spring Cupissa

Kansainvälinen muodostelmaluistelukilpailu Spring Cup luisteltiin 13.-14.2.

Mukana Suomesta Team Solelil (noviisit) sekä Reflections ja Valley Bay Synchro (juniorit).

Tulokset:
http://www.springcup.it/10/springcup2010.htm

SUOMALAISLUISTELIJAT VEIVÄT VOITOT ITALIASSA

Lahden Taitoluistelijoiden tiedote

Italian Milanon kansainvälinen muodostelmaluistelukilpailu Spring Cup 2010 oli suomalaisjuhlaa. Lahden Taitoluistelijoiden muodostelmaluistelujoukkue Team Soleil voitti noviiseissa kultaa kauden parhaalla tuloksellaan 39.62. Neljän pisteen päässä seurasivat kakkoseksi ja kolmanneksi tulleet Italian joukkueet. Yli kahdeksan pisteen päähän jäivät Saksan, Sveitsin ja Italian kolmas joukkue.

Soleil loisti jäällä energisyydellään ja teknisellä taituruudellaan. Joukkueen teemana tänä vuonna on Esmeralda ja rytmi vei mennessään niin mukana seuranneet fanit kuin muunkin yleisön.

Juniorijoukkue Reflections (Espoon Taitoluisteluklubi) voitti myös oman sarjansa ja maamme laulu saatiin kuulla ja laulaa siis kahdesti. Toinen suomalaisjoukkue juniorisarjassa (Espoon Jäätaiturit) sijoittui kuudenneksi.

Kilpailu oli kovatasoinen, mukana olivat noviiseissa kovat haastajat Saksasta, Italiasta ja Sveitsistä. Juniorisarjassa kilpailijoita oli mukana kovista muodostelmaluistelumaista kuten USA:sta ja Ruotsista. Kaiken kaikkiaan mukana oli 24 joukkuetta 9 eri maasta. Seniorisarjassa ei suomalaisjoukkueita ollut.

***************

Helsingin aluemestikset:

http://www.myllypurontaitoluisteluklubi.net/aluemestis/

Liitteet


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024