Uutiset

Turkkila-Versluisille uudet vapaatanssin ennätyspisteet, Cecilia Törn – Jussiville Partanen keskeyttivät flunssan vuoksi

Jäätanssipari Juulia Turkkilan ja Matthias Versluisin vapaatanssi sujui mainiosti Open Andorra –kilpailussa ja toi parille uudet ennätyspisteet vapaatanssissa, 84,92. Ehjä luistelu nosti parin viidenneksi lyhyttanssin kahdeksannelta sijalta ja toi kokonaispisteet 132,75.

– Tänään meni ihan hyvin. Suoritus oli ehkä hiukan varovainen, mutta olemme tyytyväisiä, kertoi Versluis.

Toinen suomalaispari, Cecilia Törn-Jussiville Partanen joutui keskeyttämään kilpailun ennen vapaatanssia Partasen flunssan ja kuumeen vuoksi. Partanen oli flunssainen jo ennen kilpailua, mutta pystyi vielä luistelemaan perjantain lyhyttanssikilpailussa. Pari oli kolmannella sijalla lyhyttanssin jälkeen.

Kilpailun voitti Espanjan Sara Hurtado – Kirill Khaliavin pistein 171,87. Seuraavan kerran suomalaisjäätanssijat kilpailevat Suomen mestaruuksista joulukuussa Helsingissä.

Tulokset: http://www.faeg.ad/open-andorra-2017/index.htm

 


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024