Uutiset

Törn-Partanen kolmantena lyhyttanssin jälkeen Andorrassa

Cecilia Törn – Jussiville Partanen luistelivat lyhytohjelman kolmannelle tilalle myöhään perjantai-iltana päättyneessä Open Andorra –kilpailussa. Pisteitä tuli 57,95, vajaa kolme pistettä vähemmän kuin muutaman viikon takaiset ennätyspisteet 60,64.

– Tämä suoritus oli kaukana meidän parhaasta, joten pisteet olivat hyvät siihen nähden, kertoi Partanen.
– Olen tyytyväinen, että saimme ohjelman tehtyä näinkin hyvin, sillä olen flunssainen ja lisäksi tämä kilpailu käydään aika korkeassa ilmanalassa. Positiivista oli huomata, että komponenttipisteet, 29,25, olivat korkeat.

Kilpailun toinen suomalaisparin Juulia Turkkila  – Matthias Versluisin tanssiin sattui iso virhe, kun Versluis kaatui juuri ennen lyhyttanssin pakollista kuviota, jolloin koko elementti jäi pisteittä. Pari sijoittui lyhyttanssin kahdeksanneksi pistein 47,83.
– Luistimeni lipsahti alta ja kaaduin päin laitaa, Versluis kertoi.
– Positiivista kuitenkin oli, että saimme koottua itsemme ja suoritettua loput elementit rutiinilla, vaikka ohjelmassa olikin vähän kiireentuntua kaatumisen jälkeen.

Jäätanssikilpailua johtaa Espanjan Sara Hurtado – Kirill Khaliavin pistein 67,98. Vapaatanssikilpailu käydään lauantai-iltana.

Jade Rautiainen voitti juniorityttöjen kilpailun pistein selvästi 114,89. Hän johti kilpailua jo lyhytohjelman jälkeen ja piti asemansa helposti vapaaluistelussa. Toiseksi sijoittui Ruotsin Ylva Roll pistein 96,17.

Tulokset: http://www.faeg.ad/open-andorra-2017/index.htm


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024