Uutiset

Viikonloppuna 2. SM-valinta Porvoossa ja Merano Cup

Viikonloppuna kilpaillaan mm. Porvoossa, jossa käydään yksinluistelun toinen SM-valintakilpailu. Valtter Virtanen edustaa lisäksi Suomea Meranossa.

Kuusankoskella käydystä ensimmäisestä valintakilpailusta junioreista valittiin ensimmäiset 9 luistelijaa SM-kilpailuun, toisesta valintakilpailusta valitaan uudet 9 luistelijaa. Senioreissa vastaavat luvut ovat 6 ja 6. Mikäli viime vuoden SM-mitalikolmikko kilpailee samassa sarjassa kuin vuosi sitten, on näillä luistelijoilla suora paikka kyseisen sarjan SM-kilpailuun. Mikäli luistelija vaihtaa sarjaa, karsii hän muiden tavoin SM-kisapaikasta. Katso alla oleva linkki SM2018-paikoista.

Näin seuraat kisaa:

Aikataulut ja tulokset

Porvoon Taitoluistelijoiden sivuilta löytyy lisäksi kätevästi kaikki oleellinen info. Jos et pääse paikalle, niin voit katsoa kisat livenä netissä. Tästäkin tietoa kisajärjestäjän sivulla.

SM2018 paikat_ tilanne 1. valintakilpailun jälkeen

 

Valtter Virtanen kilpailee viikonloppuna puolestaan Merano Cupissa Italiassa. Merano Cupia seurataksesi, olemme koonneet kaiken oleellisen infon Suomen Taitoluisteluliiton kilpailukalenteriin, jonne pääset klikkaamalla tätä linkkiä.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024