Uutiset ja artikkelit

Viikonloppuna 2. SM-valinta Porvoossa ja Merano Cup

Viikonloppuna kilpaillaan mm. Porvoossa, jossa käydään yksinluistelun toinen SM-valintakilpailu. Valtter Virtanen edustaa lisäksi Suomea Meranossa.

Kuusankoskella käydystä ensimmäisestä valintakilpailusta junioreista valittiin ensimmäiset 9 luistelijaa SM-kilpailuun, toisesta valintakilpailusta valitaan uudet 9 luistelijaa. Senioreissa vastaavat luvut ovat 6 ja 6. Mikäli viime vuoden SM-mitalikolmikko kilpailee samassa sarjassa kuin vuosi sitten, on näillä luistelijoilla suora paikka kyseisen sarjan SM-kilpailuun. Mikäli luistelija vaihtaa sarjaa, karsii hän muiden tavoin SM-kisapaikasta. Katso alla oleva linkki SM2018-paikoista.

Näin seuraat kisaa:

Aikataulut ja tulokset

Porvoon Taitoluistelijoiden sivuilta löytyy lisäksi kätevästi kaikki oleellinen info. Jos et pääse paikalle, niin voit katsoa kisat livenä netissä. Tästäkin tietoa kisajärjestäjän sivulla.

SM2018 paikat_ tilanne 1. valintakilpailun jälkeen

 

Valtter Virtanen kilpailee viikonloppuna puolestaan Merano Cupissa Italiassa. Merano Cupia seurataksesi, olemme koonneet kaiken oleellisen infon Suomen Taitoluisteluliiton kilpailukalenteriin, jonne pääset klikkaamalla tätä linkkiä.


Opetus- ja kulttuuriministeriön koronatukipäätökset 29.6.2021
Liiton toimisto lomailee 5.–31.7. 28.6.2021