Uutiset

ISU-muodostelmaluisteluseminaari Suomessa

Suomen Taitoluisteluliitto sai jälleen kunnian järjestää yhteistyössä Kansainvälisen Luisteluliiton ISU:n kanssa seminaarin muodostelmaluistelun MM-kilpailuiden 2018 arvioijapaneeleissa toimiville tuomareille ja teknisille spesialisteille.

Jo useampana vuonna Suomessa järjestetty seminaari pidettiin nyt toista vuotta peräkkäin Vierumäellä. Viime viikon lopulla 9.-12.11.2017 järjestetyssä seminaarissa oli osallistujia 11 maasta ympäri maailman – Englannista, Italiasta, Itävallasta, Kanadasta, Kroatiasta, Ruotsista, USA:sta, Unkarista, Uudesta-Seelannista, Venäjältä ja Suomesta.

Seminaarin Moderaattoreina toimivat ISU:n Muodostelmaluistelun Teknisen Komitean edustajat Christopher Buchanan, Roberta Giuliani ja Mika Saarelainen sekä demojoukkueena päävalmentajansa Kaisa Arrateigin johdolla Helsingin Taitoluisteluklubin Rockettes.


Marie Lundmark Trophyn lipunmyynti aukeaa tänään 7.12.2023
Vapaaehtoishaku Marie Lundmark Trophyyn avoinna 5.12.2023