Uutiset ja artikkelit

ISU-muodostelmaluisteluseminaari Suomessa

Suomen Taitoluisteluliitto sai jälleen kunnian järjestää yhteistyössä Kansainvälisen Luisteluliiton ISU:n kanssa seminaarin muodostelmaluistelun MM-kilpailuiden 2018 arvioijapaneeleissa toimiville tuomareille ja teknisille spesialisteille.

Jo useampana vuonna Suomessa järjestetty seminaari pidettiin nyt toista vuotta peräkkäin Vierumäellä. Viime viikon lopulla 9.-12.11.2017 järjestetyssä seminaarissa oli osallistujia 11 maasta ympäri maailman – Englannista, Italiasta, Itävallasta, Kanadasta, Kroatiasta, Ruotsista, USA:sta, Unkarista, Uudesta-Seelannista, Venäjältä ja Suomesta.

Seminaarin Moderaattoreina toimivat ISU:n Muodostelmaluistelun Teknisen Komitean edustajat Christopher Buchanan, Roberta Giuliani ja Mika Saarelainen sekä demojoukkueena päävalmentajansa Kaisa Arrateigin johdolla Helsingin Taitoluisteluklubin Rockettes.


Laura Karhunen ennätystahdissa Nizzassa 23.10.2021
Juulia Turkkila – Matthias Versluis johtaa Nizzassa 22.10.2021