Uutiset

Jäätanssijat Törn – Partanen lyhyttanssin johtoon ennätyspistein

Jäätanssijat Cecilia Törn ja Jussiville Partanen luistelivat lyhyttanssin voittoon kansainvälisessä Ice Challenge –kilpailussa Itävallassa.  Erinomaisesti sujunut lyhyttanssi toi heille uudet ennätyspisteet 60,64. Oma piste-ennätys parani lähes neljällä pisteellä.

– Olemme tyytyväisiä, sillä tämä oli tällä kaudella paras lyhyttanssimme. Tiedämme pystyvämme vieläkin parempaan ja tämä onnistuminen motivoi entisestään, analysoi Cecilia Törn.
– Vapaatanssiin lähdemme tavoittelemaan myös puhdasta suoritusta ja ennätyspisteitä.

60 pisteen rajan saavuttaminen tuntui erityisen makoisalta.
– Yli 60 pistettä lyhyttanssista  on ollut meillä tähtäimessä jo pidemmän aikaa, Törn kertoi.

Juulia Turkkilan ja  Matthias Versluisin muuten mallikkaasti sujuneessa lyhyttanssissa sattui Versluisille paha horjuminen twizzelisarjassa. Pisteitä pari sai 51,35 ja sijoitus ennen vapaatanssia on neljäs.

– Ohjelmaan sattui paha virhe twizzeliin, mutta muuten tuntui hyvältä ja ohjelma sujui kohtalaisesti, Juulia Turkkila kertoi.
– Vapaatanssiin lähdemme rennosti ja hyvillä mielin, sillä siinä pystymme näyttämään omia vahvuuksiamme paremmin esimerkiksi vaikeissa nostoissa ja askelsarjoissa, Turkkila kertoi.

Vapaatanssi luistellaan lauantaina illalla.

Tulokset: http://dkc.simetric.si/dinamic/rezultati/97/

Emma Veijalainen sijoittui samaan aikaan käydyssä Leo Scheu Memorial –kilpailussa junioritytöissä neljänneksi. Sekä lyhyt- että vapaaohjelma onnistuivat hyvin ja hän saavutti uudet ennätyspisteensä 120,56.

Tulokset: http://dkc.simetric.si/dinamic/rezultati/95/


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024