Uutiset

Pariluistelijat Efimenko – Penasse toisena lyhytohjelman jälkeen Riiassa

Liubov Efimenko ja Matthew Penasse luistelivat lyhytohjelman toiselle sijalle Volvo Cupin kansainvälisessä taitoluistelukilpailussa Riiassa. Pariluistelijat palkittiin hyvin sujuneesta ohjelmasta 47,10 pisteellä.

– Olemme tyytyväisiä suoritukseen, vaikka se olikin todella rankkaa kahden matkapäivän ja kolmen päivän jäältä poissaolon jälkeen, Efimenko kertoi. Pari harjoittelee Kanadassa ja matkusti Eurooppaan muutama päivä ennen kilpailua.

Efimenko ja Penasse aloittivat yhteisen pariluistelun kilpailu-uransa lokakuussa Nizzassa käydyssä kansainvälisessä kilpailussa, jossa se saavutti arvokilpailuiden teknisen pisterajan lyhytohjelmassa. Silloin parin kisa jäi kesken ennen vapaaluistelua Penassen niskan kipeytymisen vuoksi. Nyt Penasse on kunnossa.

– Matthewn niska voi paremmin ja olemme voineet harjoitella normaalisti, kertoo Efimenko. – Lähdemme huomiseen vapaaluisteluun hyvällä asenteella.

Kilpailua johtaa Zoe Jones – Christopher Boyadji Iso-Britanniasta.

Tulokset: http://www.kristalice.lv/Results/Volvo34th/index.htm


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024