Uutiset

Vera Stolt onnistui junioreiden GP-kilpailussa

Junioreiden Grand Prix -kilpailussa tyttöjen vapaaohjelmat luisteltiin lauantaina. Puolan Gdanskissa käydyssä kilpailussa Suomea edusti Porvoon taitoluistelijoiden Vera Stolt. Hän oli kilpailun 11:s kokonaispistein 130,10.

Jo hyvän lyhytohjelman luistellut Stolt onnistui myös vapaaohjelmassaan. Ohjelmassa nähtiin kolmoislutz-kolmoistulppi-yhdistelmä sekä soolohyppyinä muun muassa kolmoisritti, -lutz ja salchow. Lisäksi piruetit pyörivät kauniisti ja niistä kahdesta Stolt sai nelostasoa. Kilpailu on Stoltille ensimmäinen GP-kilpailu.

Kilpailun voitti Venäjän Alena Kostornaia kokonaispisteillä 197,91.

Tulokset: http://www.isuresults.com/results/season1718/jgppol2017/CAT002RS.HTM


Synchro Tour vahvistamaan suomalaista huippumuodostelmaluistelua 22.9.2023
Suomen maajoukkuetta täydennetty 21.9.2023