Uutiset ja artikkelit

Vera Stolt onnistui junioreiden GP-kilpailussa

Junioreiden Grand Prix -kilpailussa tyttöjen vapaaohjelmat luisteltiin lauantaina. Puolan Gdanskissa käydyssä kilpailussa Suomea edusti Porvoon taitoluistelijoiden Vera Stolt. Hän oli kilpailun 11:s kokonaispistein 130,10.

Jo hyvän lyhytohjelman luistellut Stolt onnistui myös vapaaohjelmassaan. Ohjelmassa nähtiin kolmoislutz-kolmoistulppi-yhdistelmä sekä soolohyppyinä muun muassa kolmoisritti, -lutz ja salchow. Lisäksi piruetit pyörivät kauniisti ja niistä kahdesta Stolt sai nelostasoa. Kilpailu on Stoltille ensimmäinen GP-kilpailu.

Kilpailun voitti Venäjän Alena Kostornaia kokonaispisteillä 197,91.

Tulokset: http://www.isuresults.com/results/season1718/jgppol2017/CAT002RS.HTM


Opetus- ja kulttuuriministeriön koronatukipäätökset 29.6.2021
Liiton toimisto lomailee 5.–31.7. 28.6.2021