Uutiset

Viveca Lindfors 10:s Latviassa

Viveca Lindfors sijoittui kymmenenneksi Latvian Riikassa käydyssä taitoluistelun junioreiden GP-osakilpailussa. Lyhytohjelman kymmenenneltä sijalta vapaaohjemaan lähtenyt espoolainen keräsi yhteispisteet 136,94.


Hiukan epäonnisen lyhytohjelman jälkeen Lindfors lähti itsevarmempana vapaaohjelmakilpailuun. Lindfors aloitti vapaaohjelmansa vahvasti laadukkaalla kolmoislutz-kolmoistulppi-yhdistelmällä ja jatkoi onnistuneeseen kolmoissalchow-yhdistelmään.  Vahvan alun jälkeen kolmoishypyt yksi toisensa jälkeen jäivät kuitenkin vain kaksinkertaisiksi. Pirueteista suomalainen keräsi itselleen kuitenkin mukavan pistepotin. Lindfors oli vapaaohjelmaosion yhdeksäs.

-Latasin ohjelman alkuun liikaa. Toisella puoliskolla alkoi hapottamaan, enkä pystynyt pitämään ohjelmaa kasassa. Loppuosan kanssa onkin vielä jatkettava työntekoa, Lindfors analysoi.

Kilpailun voitti Venäjän Daria Panenkova pistein 185,80.

Lindforsin seuraava kilpailu on 27.-30.9. Saksan Oberstdorfissa käytävä Nebelhorn Trophy, jossa hän kilpailee senioreissa. Kilpailussa jaetaan viimeiset maapaikat ensi kevään olympiakisoihin.

Tulokset: http://www.isuresults.com/results/season1718/jgplat2017/index.htm


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024