Uutiset

Talviuniversiadit: Turkkila ja Versluis ennätyspisteillä kahdeksanneksi

Suomea talviuniversiadeissa edustavat jäätanssijat Juulia Turkkila ja Matthias Versluis jatkoivat ennätyspisteidensä rikkomista myös vapaatanssissa. Parin herkkä ohjelma toi 79,52 pistettä. Kokonaispisteet 130,12 pitivät Turkkilan ja Versluisin kilpailun kahdeksannella sijalla.

-Olemme tyytyväisiä suoritukseemme. Pieniä virheitä tuli, mutta kokonaisuus pysyi hyvänä. Olemme iloisia, että onnistuimme luistelemaan kaksi ehjää ohjelmaa. Seuraava ja samalla tämän kauden viimeinen kilpailu on Bavarian Open Saksassa kahden viikon kuluttua, Turkkila ja Versluis kommentoivat vapaatanssin jälkeen.

Jäätanssikilpailun voittivat Ukrainan Alexandra Nazarova ja Maxim Nikitin 165,62 pisteellä. Toiseksi sijoittuivat Venäjän Sofia Evdokimova ja Egor Bazin 156,96 pisteellä ja kolmannen sijan veivät Saksan Shari Koch ja Christian Nuechtern 154,00 pisteellä.

Tulokset: https://almaty2017.com/results

Kisajärjestäjän sivut: http://almaty2017.com/


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024