Uutiset

Taitoluistelun EM: Jäätanssijat Törn & Partanen nousivat sijalle 15

Jäätanssijat Törn ja Partanen hienolla vapaatanssilla sijalle 15

 

Jäätanssijat Cecilia Törn ja Jussiville Partanen paransivat EM-kilpailujen sijoitustaan nousten vapaatanssillaan sijalle 15. Lyhyttanssin jälkeen sijalla 18 ollut jäätanssipari saavutti lyhyt- ja vapaatanssista kokonaispisteet 134,10. Pari esitti kauniin ja tunnelmallisen ohjelman huokuen luistelun iloa. 

-Tämän päivän luisteluun olemme tyytyväisiä. Pääsimme vapaatanssissa jo paljon lähemmäs omaa tasoamme kuin lyhyttanssissa. Ja onhan se ihan loistavaa, että sijoituskin parani. Luistelu tuntui rennolta ja rauhalliselta. Pystyimme nauttimaan ohjelman esittämisestä, pari iloitsi. 

-Parasta EM-kilpailuissa oli ehdottomasti kisojen tunnelma. Luistelu ison yleisön ja kirkkaiden valojen edessä tuntui hienolta. Opimme tästä kokemuksesta sen, että aina kannatta lähteä rennosti ja rohkeasti kohti haasteita. Yhtäkään korttia ei pidä jättää käyttämättä. 

EM-kilpailujen jälkeen Törn ja Partanen aikovat pitää muutaman päivän lomaa, jonka jälkeen kova treeni jatkuu kohti loppukauden koitoksia. MM-kilpailujen edustajat valitaan myöhemmin keväällä. 

Jäätanssin EM-kultaa voittivat Ranskan Gabriella Papadakis ja Guillaume Cizeron 182,71 pisteellä. Toiseksi luistelivat Italian Anna Cappellini ja Luca Lanotte 178,01 pisteellä ja kolmanneksi Venäjän Ekaterina Bobrova ja Dmitri Soloviev 176,50 pisteellä.

 

Tulokset: http://www.isuresults.com/results/season1516/ec2016/CAT004RS.HTM

ISU:n sivut: http://www.isuresults.com/events/fsevent00051681.htm


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024