Denkova-Staviski Cup 20.-25.10. Sofia/tuloksia

Denkova-Staviski Cup 20.-25.10. Sofia, Bulgaria

Tuloksia:

Beata Papp sijoittui kilpailussa sijalle 11 yhteispistein 113,93. Beatan sijoitus molemmissa ohjelmissa oli niin ikään 11:s. Kilpailun voitti Ruotsin Isabelle Olsson pistein 164,27.

Kasper Riihimäki sijoittui junioripoikien lyhytohjelmakilpailussa sijalle 5, mutta vapaaohjelman 8. sija pudotti hänet kokonaiskilpailussakin sijalle 8. Kasper sai kilpailusta yhteispisteet 115.02. Kilpailun voitti Venäjän Leonid Sviridenko pistein 141.12.

Linnea Pikkarainen sijoittui juniorityttöjen lyhytohjelmakilpailussa sijalle 14. Vapaaohjelmakilpailussa tsempannut Linnea sijoittui vapaaohjelmassa sijalle 10 ja nousi kokonaiskilpailussa sijalle 12 yhteispistein 102.26. Kilpailun voitti Venäjän Alisa Lozko pistein 172.95.

_________________________________________________________________________

Beata Papp edustaa Suomea seniorisarjassa, joka on samalla ISU:n Challenger-sarjan kilpailu

Linnea Pikkarainen sekä Kasper Riihimäki edustavat Suomea juniorisarjassa, kansainvälisessä kilpailussa

Challenger-sarja: aikataulut ja tulokset

Junioreiden ja nuorempien aikataulu ja tulokset:

___________________________________________________________________

Samaan aikaan käydään Yhdysvaltojen Milwaukeessa syksyn ensimmäinen seniorisarjan GP-kilpailu. Luistelijoita ei Suomesta ole mukana, mutta arviointipuolella maastamme on edustus. Leena Laaksonen toimii miesten sarjan teknisenä kontrollerina.