Uutiset

Anne Berner MM2017-järjestelytoimikunnan puheenjohtajaksi

Anne Berner taitoluistelun MM2017-järjestelytoimikunnan puheenjohtajaksi

Helsingissä vuonna 2017 järjestettävien taitoluistelun MM-kisojen järjestelytoimikunnan puheenjohtajaksi on nimetty Anne Berner. Arvostettuna yritysjohtajana, hallitusammattilaisena sekä uutena kansanedustajana aloittava Berner luotsaa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden suurtapahtuman mielellään maaliin.

– Lähdin ilolla taitoluistelun MM-kisan järjestelytoimikunnan puheenjohtajaksi; on upeaa olla mukana tukemassa hienoa urheilulajia ja vieläpä juhlavuoden tapahtumassa. Henkilökohtaisesti mukanaolo antaa myös inspiraatiota. Tapa, jolla urheilu kuvaa unelmien toteutumista ja tavoitteiden saavuttamista pätee myös muualla elämässä. Lisäksi taitoluistelu lajina luo kauneutta, mikä luo yhtymäkohtia oman yritykseni toimintaan, Anne Berner kertoo lähtökohdistaan.

– Suomelle on nyt tärkeää nähdä mahdollisuuksia, kannustaa yrittämään ja löytää positiivista tekemisen meininkiä. On tärkeää tehdä päämäärätietoista työtä kohti tavoitteiden saavuttamista, pelkäämättä erehdystä tai mahdollisia epäonnistumisia. Aika, jota elämme, vaatii luovuutta ja uskoa omaan tekemiseen sekä tiimiin ympärillä. Tämä viesti Suomen on annettava myös ulospäin. Yksi kautta historian tällaisia kansallisia arvoja esille tuova tekemisen tapa on urheilutapahtumien järjestäminen. Niiden mukanaan tuoman matkan aikana nähdään suuria tunteita ja onnistumisia, Berner jatkaa.

Bernerin nimityksen lisäksi kilpailun näyttämöksi vahvistui Hartwall Arena. Markkinointijohtajaksi nimettiin Jukka Kunnas ja lehdistöpäälliköksi Mila Kajas-Virtanen. MM-kilpailun organisaatioon on jo aiemmin nimetty pääsihteeriksi Henri Nordenswan. Kilpailuorganisaatio sekä järjestelytoimikunta täydentyvät matkan varrella.

29. maaliskuuta–2. huhtikuuta 2017 käytävään MM-kilpailuun osallistuvat varmuudella maailman ykkösnimet, sillä Helsingissä jaetaan maapaikat vuonna 2018 Etelä-Koreassa käytäviin talviolympialaisiin.

Anne Berner (s. 1964):

–       Vallila Interiorin pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja

–       Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen vetäjä

–       Kansanedustaja

–       Toiminut useiden yritysten hallituksissa

 

Suomen Taitoluisteluliiton isännöimät arvokilpailut:

1977 EM-kilpailut
1983 MM-kilpailut
1993 EM-kilpailut
1999 MM-kilpailut
2001 MM-kilpailut, muodostelmaluistelu
2009 EM-kilpailut
2011 MM-kilpailut, muodostelmaluistelu
2013 MM-kilpailut, muodostelmaluistelu jun.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024