Uutiset

Merano Cup 14.-16.11./tuloksia

14.-16.11. Merano Cup, Merano, Italia

Virtanen kuudes Meranossa

Valtter Virtanen sijoittui kuudenneksi Italian Meranossa pidetyssä kansainvälisessä kilpailussa. Virtanen epäonnistui hieman lyhytohjelmassa sijoittuen siinä kuudenneksi. Vapaaohjelmassa hän kasasi itsensä onnistuen osiossa paremmin ja sijoittui siinä viidenneksi. Virtanen keräsi kilpailusta 151,52 pistettä. Oberstdorfissa harjoitteleva ja asuva lääketieteen opiskelija ei päässyt lähelle omaa ennätystään, joka on 162,56. Kilpailun voitti Japanin Ryuju Hino pistein 203,73.

********************

Valtter Virtanen sijoittui lyhytohjelmassa kuudenneksi pistein 47,81. tänään Valtterilla oli vaikeuksia hyppyosioissa, mutta sen sijaan kaikki piruetit pyörivät nelostason arvoisesti. Kilpailua johtaa Japanin Ryuju Hino pistein 69,08.

Noviisityttöjen sarjassa suomalaiset sijoittuivat lopputuloksissa peräkkäin Nella Noivan ollessa 11:s, Linnea Pikkaraisen 12:s ja Mira Finnen 13:s. Kilpailun voitti Italian Lucrezia Gennaro.

*****************************

Suomen joukkue:
Seniorit miehet: Valtter Virtanen
Advance Novice tytöt: Nella Noiva, Linnea Pikkarainen, Mira Finne
Valmentajat: Tarja Sipilä, Alina Mayer

Livestream: http://www.idealweb.tv/live/
Tulokset: http://www.fisg.it/upload/result/3759/index.html


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024