Skate Canada Autumn Classic 15.-16.10.2014/Tuloksia

Skate Canada Autumn Classic, Barrie, Kanada 15.-16.10.2014

Naisten sarjassa Beata Papp nosti itsensä mukavasti kokonaiskilpailussa kuudenneksi. Beata epäonnistui lyhytohjelmassa, jossa hyppy-yhdistelmä jäi vain kaksois-kaksoiseksi ja soolohyppy kolmoissalchow päätyi jään pintaan. Lyhytohjelmassa Beata oli kymmenes. Vapaaohjelmassa hän sai kuitenkin uuden vaihteen päälle ja lähes kaikki suunnitellut hypyt napsahtelivat kutakuinkin kohdilleen. Beata oli, ISU:n Challenger-sarjaan kuuluvan Autumn Classic -kisan, vapaaohjelmassa hienosti viides. Kokonaiskilpailusta hän ansaitsi 111,49 pistettä. Naisten kisan voitti Kanadan Gabrielle Daleman pistein 165,59.

Miesten sarjassa Beatan veli Bela jäi kilpailussa sijalle 13 pistein 140,17. Lyhytohjelmassa kolmoisritti oli tällä kertaa kohtalokas. Vapaaohjelmassa suomalainen taisteli alusta loppuun saakka, mutta epäpuhtaudet monissa alastuloissa ja mm. tulpin liiallinen toisto verottivat pistepottia. Kyseessä on kuitenkin vasta alkukausi, joten Belalla on edessään varmasti monta parempaa kilpailua. Tsemppiä harjoitteluun, opiskelujen lomassa!
Miesten sarjan voitti Yhdysvaltojen Ross Miner pistein 227,26.