Uutiset

#crazyskating – me hullut suomalaiset

Me suomalaiset olemme maailmalla tunnettuja hulluudestamme…

…on eukonkantokisaa, suojalkapalloa, saunakisaa yms. yms.

Matkalla kohti syksyn Finlandia Trophya, me Taitoluisteluliitossa heitämme oman haasteemme teille hyvä luisteluväki! Otetaanpa kamerat ja kännykät esiin ja aloitetaan hullujen luistinkuvien räpsiminen ja jakaminen. Tässä ohjeet:

Lähetä kuva tai video itsestäsi ja luistimistasi jossakin järjettömän kreisissä paikassa Instaan tai Twitteriin hashtagilla #fintrophy14 ja #crazyskating ja Facebookiin sivuillemme www.facebook.com/finlandiatrophy niin voimme jakaa luistinpostauksesi eteen päin.

PS. Käythän Trophyn uusilla webbisivuilla www.finlandiatrophy.com

PS. Finlandia Trophyn "tumppujen neulomishaaste" on otettu suomalaisen luisteluväen keskuudessa ilolla vastaan. Taitoluisteluliittoon satelee toinen toistaan kauniimpia tumppuja, Trophyn voittajille jaettavaksi! 

Tässä vielä tumppuhaasteen toimintaohjeet:

1.    Neulo lapaset
2.    Lähetä ne yhteystietojesi kera Suomen Taitoluisteluliittoon ennen syksyn Finlandia Trophya: Suomen Taitoluisteluliitto, Radiokatu 20, 00093 VALO
3.    Tumppusatoa julkaistaan tekijöiden nimillä varustettuina liiton Facebookissa


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024