Uutiset

Suomalaista taitoluisteluväkeä Sotšissa
Vaikka suomalaisia taitoluistelijoita ei tällä kertaa nähdäkään Sotšin talviolympialaisissa, on siellä mukana muita tärkeitä taustavaikuttajia. Teknisenä spesialistina kisoissa toimii Olga Baranova. Hän on paneelissa taitoluistelun naisten kilpailussa sekä yksinluistelun osalta että joukkuekilpailussa. Olga toimii valmentajana Helsingin Luistelijoissa.
Taitoluistelun liittohallituksen jäsen, Marie Lundmark, on kisoissa mukana ISU:n hallituksen jäsenen ominaisuudessa. Taitoluisteluliiton puheenjohtaja Susanna Rahkamo tekee tärkeää taustatyötä paikan päällä Suomen Olympiakomitean edustajana.

Talviolympialaisten sivut

Tulossivu: http://www.isuresults.com/results/owg2014/index.htm


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024