Sen jäätanssi: Olesia Karmi – Max Lindholm HSK, Henna Lindholm – Ossi Kanervo HSK, Cecilia Törn – Jussiville Partanen HSK

Sen miehet: Julian Lagus JTL, Valtter Virtanen KeLS

Sen naiset: Seidi Rantanen EsJt, Timila Shrestha JTL
Jun pojat: Roman Galay LrTL, Tino Olenius TapTL, Juho Pirinen LrTL
Jun tytöt: Liubov Efimenko LTL, Nelma Hede EsJt, Jenni Saarinen TapTL

Adv. nov. tytöt: Petra Laakkonen TapTL, Pinja Laine JTL, Jade Rautiainen MTK

Valmentajina Maurizio Margaglio, Sirkka Kaipio, Karel Fajfr, Kati Perokorpi, Susanna Haarala, Nuriya Pirogova, Stefan Zins

TULOKSIA

Jäätanssijat Henna Lindholm-Ossi Kanervo  onnistui Oberstdorfissa käydyssä Bavarian Open kilpailussa sijoittuen kolmanneksi. Kilpailu kilpailulta parantava pari kohenteli samalla mukavasti omia kansainvälisen kilpailun ennätyspisteitään, jotka ovat nyt 132,11. Lindholm-Kanervo oli lyhyttanssin jälkeen jopa toisena, vapaatanssissa pari oli neljäs. Olesia Karmi-Max Lindholm oli 8:s pistein 118,10 ja Cecilia Törn-Jussiville Partanen 9:s 114,13. Kilpailun voitti puolalaispari Justyna Plutowska-Peter Gerber 141,46 pisteellä.

Juniorityttöjen I-sarjassa  Suomi sai upeasti kaksoisvoiton, kun Jenni Saarinen voitti pistein 136,14 ja Liubov Efimenko oli toinen 127,11 pisteellä. Jenni oli lyhytohjelmassa toinen, mutta voitti vapaaohjelman. Liubov taas epäonnistui lyhytohjelmassa, mutta nousi vapaaohjelmassa toiseksi. Hienoa tytöt!

Seniorimiehissä Valtter Virtanen oli kahdeksas pistein 161,73 ja Julian Lagus 12:sta 134,34 pisteellä.

Juniorityttöjen II-sarjassa Nelma Hede oli 5:s  pistein 115,68. Nelma oli lyhytohjelmassa toinen, vapaaohjelmassa 12:sta.

Noviisien I-sarjassa Petra Laakkonen oli 7:s 82,09 pisteellä. Petra oli lyhytohjelmassa kolmas, vapaaohjemassa 10:s.

Noviisien II-sarjassa Jade Rautiainen oli viides 83,44 pistein. Jade oli lyhytohjelman toinen, vapaaohjelmassa 7:s. Pinja Laine oli 10:s 73,61 pistein. Hän oli molemmissa ohjelmissa 11:sta.

Seniorinaisissa Timila Shrestha oli 14:sta 103,87 pistein. Seidi Rantanen oli 17:sta 95,65.

Junioripoikien sarjassa Juho Pirinen nousi lyhytohjelman 16:nnelta sijalta hienosti kokonaiskilpailun kuudenneksi pistein 145,33. Roman Galay oli kilpailussa 11:sta 136,55 pisteellä. Tino Olenius oli 18:sta 127,48 pisteellä.