Uutiset

Finlandia Trophyn tapahtumakysely

Olitko paikalla tänään Finlandia Trophyssa? Anna palautetta taitoluistelutapahtumasta!

Suomen Olympiakomitea tutkii kansainvälisten tapahtumien taloudellista merkitystä ja vaikuttavuutta yhdessä Suomen Taitoluisteluliiton, Espoon kaupungin ja Sport Business School Finlandin kanssa. Ole hyvä ja anna äänesi kuulua vastaamalla oheiseen kyselyyn. Kyselyyn vastaamalla olet osana laajempaa tutkimusta, jolla halutaan selvittää miten kansainväliset tapahtumat hyödyttävät taloudellisesti sekä yhteiskunnallisesti järjestäjiä, tapahtumapaikkakuntaa tai Suomea. Vastaamalla voit myös osallistua Suomen Olympiakomitean vaatepakettien arvontaan.

Kyselyyn pääset vastaaman tästä: http://www.webropolsurveys.com/S/0259B9321E80B137.par


Suomen Olympiakomitea, Espoon kaupunki, Suomen Taitoluisteluliitto ja Sport Business School Finland kiittävät.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024