Uutiset

Lindholm-Kanervo olympiakarsinnassa

Lindholm-Kanervo tavoittelevat tiukasti Suomelle olympiapaikkaa

Jäätanssijat Henna Lindholm-Ossi Kanervo sijoittuivat Oberstdorfissa käytävän Nebelhorn Trophyn lyhyttanssissa 12:nneksi pistein 45,68. Jäätanssikilpailussa on jaossa viisi paikkaa Sotšin olympialaisiin. Kun perjantain lyhyttanssin tuloksista poistetaan ne maat joilla olympiapaikka jo on, suomalaiset ovat sijalla kahdeksan. Matkaa viidenteen sijaan parilla on vajaa kolme pistettä.

Lyhyttanssi, joka on tänä vuonna Susanna Rahkamon ja Petri Kokon luoma Finnstep, onnistui Lindholm-Kanervolta sujuvasti ja rennosti. Suurin harppauksin viime kaudesta kehittynyt pari tavoittelee tosissaan lajiin olympiaedustusta, joka Suomella oli jäätanssissa viimeksi vuonna 1994. Vapaatanssi luistellaan lauantaina.

http://www.isuresults.com/results/nt2013/


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024