Uutiset

Kiira Korpi perui EM-matkansa akillesjänteen tulehduksen takia

Akillesjänteen tulehdus muodostui Kiira Korven EM-kisojen esteeksi

 

Kiira Korpi joutuu jättämään tämän vuoden taitoluistelun EM-kilpailut väliin vasemman jalan akillesjänteen tulehduksen vuoksi.  Heti joulun jälkeen kipeytynyt jalka on pitänyt Korven pois jääharjoittelusta jo 2,5 viikkoa.

 

– Toipuminen on jo nyt parempaan päin, mutta en kuitenkaan pysty vielä luistelemaan. Päätös EM-kisojen väliin jättämisestä oli lopulta helppo tehdä, sillä en millään voi lähteä suoraan EM-jäälle näinkin pitkän tauon jälkeen, Korpi sanoi.

 

Samalla Korpi valmennustiimeineen suuntasi tähtäimen eteenpäin eli MM-kilpailuihin, jotka luistellaan Kanadan Londonissa maaliskuun alkupuolella.

 

– Tässä kohtaa on vain maltettava panostaa korvaavaan harjoitteluun ja kuntouttavaan fysioterapiaan mahdollisimman monipuolisesti. Tavoitteena on nyt saada jalka kerralla kuntoon. Tämä kun on sellainen vamma joka saattaa helposti jäädä vaivaamaan, jos sitä ei malta hoitaa heti kuntoon, Korpi pohti.

 

Korven tilalle Zagrebissa 21.-27.1. luisteltaviin EM-kilpailuihin lähtee Alisa Mikonsaari. Juulia Turkkila on Suomen toinen edustaja naisten sarjassa.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024