Uutiset

Finlandia Trophy Espoo: Team Unique voittajaksi

Suomen Team Unique muodostelmaluistelun voittajaksi Finlandia Trophyssa

 

Tänä vuonna Finlandia Trophy Espoossa oli ensimmäistä kertaa mukana myös muodostelmaluistelu, jossa luisteltiin lyhytohjelman kutsukilpailu. Mukana olivat kaikki Suomen seniorijoukkueet sekä Venäjän ykkösjoukkue Paradise.

Kilpailun voitti ylivoimaisesti Team Unique, joka luisteli tarkan ja vauhdikkaan ohjelman ja keräsi 60,43 pistettä.

–          Ohjelmamme on ollut hyvin valmiina jo harjoituksissakin. Luistelimme tänään vaivattoman kisasuorituksen ja nyt meillä on hyvä fiilis, joukkueen kapteeni Minttu Palsola kertoi.

Toiseksi sijoittui Rockettes pisteillä 57,95. Joukkueen ohjelman teema on tänä vuonna Naispaholainen.

–          Jäällä oli mukavaa ja olemme tyytyväisiä suoritukseemme. Oli hyvä saada palautetta tuomareilta uudesta ohjelmasta, joukkueen kapteeni Linnea Tamminen kommentoi.

Kolmanneksi luisteli kilpailun ainoa ulkomaalaisjoukkue Paradise Venäjältä. He saivat 57,34 pistettä tunteikkaalla ohjelmallaan.

–          Tämä oli kauden ensimmäinen kilpailumme. Tavoitteenamme oli voitto. Nyt lähdemme takaisin Moskovaan harjoittelemaan lisää, kertoi joukkueen kapteenikaksikko.

Marigold IceUnity teki muutamia virheitä ohjelmassaan ja sijoittui neljänneksi pisteillä 51,80. Espoolaisjoukkue Revolutions sijoittui viidenneksi pisteillä 46,39.

 

Tulokset: http://www.figureskatingresults.fi/results/1213/FT2012/CAT002RS.HTM

 


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024