Uutiset

Seuratoiminnan kehittämistukea haettavissa 15.3. asti

Opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikön myöntämä paikallisen seuratoiminnan kehittämistukea voivat hakea rekisteröityneet urheiluseurat 15.3.2012 mennessä osoitteessa www.seuratuki.fi.

Rahallista tukea voi hakea lasten ja nuorten urheiluun sekä aikuisten terveyttä edistävän liikuntaan. Hankkeiden tavoitteena on lisätä urheiluseuroissa liikkuvien lasten, nuorten ja aikuisten määrää sekä kannustaa seuroja kehittämään toimintaansa laadullisesti tai kokeilemaan uusia innovaatioita.

Lasten ja nuorten urheilun toiminnallista kehittämistukea on haettavissa neljään eri hankemuotoon.

  • Harrastusmahdollisuuksien lisääminen (6-19v.)
  • Harjoittelukulttuurin kehittäminen (11-15v.)
  • Seuran kehittäminen Sinettiseuraksi
  • Uusi pilottihankemuoto: vähävaraisten harrastusmahdollisuuksien kehittäminen

Lue lisää!

Tukirahat ovat opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikön myöntämää seuratoiminnan kehittämistukea. Rahat ovat kokonaisuudessaan Veikkauksen tuottoa. Seuratoiminnan kehittämistuen jakamisesta vastaavat: Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry, Nuori Suomi ja Suomen Kuntoliikuntaliitto yhdessä lajiliittojen, TUL:n, FSI:n ja muiden valtakunnallisten liikuntajärjestöjen sekä liikunnan aluejärjestöjen kanssa.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024