Uutiset

Nebelhorn Trophy 21.-24.9./tulokset

Nebelhorn Trophy Oberstdorfissa 21.-24.9.

Suomen joukkue

Miehet:
Ari-Pekka Nurmenkari – valmentaja Tero Hämäläinen
Valtter Virtanen – valmentaja Stefan Zins

Jäätanssi:
Olesia Karmi-Max Lindholm
Henna Lindholm-Ossi Kanervo
parien valmentaja – Maurizio Margaglio

Tuomari:
Leena Kurri

Kilpailun sivut
*****************

Jäätanssin lopputulokset:

1.       Madison HUBBELL / Zachary DONOHUE USA 139.01

13. Olesia KARMI / Max LINDHOLM FIN 98.41

14. Henna LINDHOLM / Ossi KANERVO FIN 96.46

**********

Ari-Pekka Nurmenkari sekä Valtter Virtanen avasivat kautensa Oberstdorfissa käytävässä Nebelhorn Trophyssa. Aivan parhaaseen ei kumpikaan vielä tässä vaiheessa kautta pystynyt. Nurmenkari sijoittui kilpailussa 15:nneksi pistein 145,58. Virtanen päätyi sijalle 17 pistein 125,53. Kilpailun voitti ylivoimaisesti  Japanin Yuzuru Hanyu pistein 226,26.

Perjantaina luistellussa vapaaohjelmassa Nurmenkarin parasta antia olivat molemmat kolmoissalchowit ja kolmoisritti sekä piruetit tasoilla kolme ja neljä. Helsinkiläisen pistesaldoa rokottivat kuitenkin mm. helpotukset kolmoislutzeissa sekä kolmoisakselin puuttuminen. Virtasen vapaaohjelman vaikeustaso jäi onnistuneiden hyppyjen osalta helpohkoksi, vaikka mies lähtikin kunnianhimoisesti yrittämään jopa neloistulppia. Hyppy ei kuitenkaan vielä onnistunut.

Suomen jäätanssijat Henna Lindholm-Ossi Kanervo sekä Olesia Karmi-Max Lindholm luistelevat vapaatanssinsa huomenna lauantaina. Suomalaiset ovat kilpailussa sijoilla 13. ja 14.

 

Kaikki tulokset http://www.deu-event.de/results/Nebelhorn_2011/index.html

***********************
Jäätanssijat aloittivat torstaina lyhyttanssilla. Henna Lindholm-Ossi Kanervo sijoituivat osiossa 13:nneksi pistein 36,25. Olesia Karmi-Max Lindholm ovat sijalla 14 pistein 35,61. Kilpailua johtaa isäntämaan pari Nelli Zhiganshina-Alexander Gazsi 55,03. Vapaatanssi luistellaan lauantaina.

Myös miehet luistelivat torstaina lyhytohjelman. Ari-Pekka Nurmenkari sijoittui 15:nneksi pistein 46,01. Valtter Virtanen starttaa vapaaohjelmaan sijalta 18 pistein 39,88. Kilpailua johtaa JapaninYuzuru Hanyu 75,26. Lyhytohjelma luistellaan perjantaina.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024