Uutiset

Junioreiden GP, Gdansk/tulokset

Junioreiden kolmas GP-osakilpailu Puolan Gdanskissa 14.-18.9.2011

Suomen joukkue

Naiset: Juulia Turkkila – valmentaja Tarja Sipilä
Miehet: Matthias Versluis – valmentaja Virpi Horttana

Tuomari: Pia Alhonen

Kilpailun sivut
Suoritukset YouTubessa

VAPAAOHJELMAT:

Juulia Turkkila sijoittui kilpailussa 13:nneksi pistein 103,71. Juulia luisteli vapaaohjelmansa kauniiseen Sheherazadeen ja sijoittui osuudessa sijalle 13. Hän nousi näin pari pykälää lyhytohjelman jälkeen. Hyvällä liulla luistelevalle Juulialle sattui hypyissä muutama helpotus sekä kaatuminen kaksoisakselissa, joten pisteet jäivät tässä kilpailussa kauaksi Juulian todellisesta taitotasosta. Juulian voi nähdä kotimaassa jäällä seuraavan kerran 7.-9.10. jolloin hän edustaa Suomea senioreissa Finlandia Trophyssa.
Juulian ohjelman voi katsoa tästä.

Matthias Versluis sijoittui kokonaiskilpailussa sijalle yhdeksän ennätyspistein 140,21. Matthias sijoittui vapaaohjelmassa yhdeksänneksi ja luisteli tyylikkästi siistin kokonaisuuden, vaikka ohjelmaan tulikin hypyissä pari helpotusta. Matthias paransi roimasti pistesaldoaan ensimmäiseen, Latvian,  GP-kilpailuun nähden (124,74). Juulian tavoin myös Matthias edustaa Suomea Finlandia Trophyssa Vantaalla.
Matthiaksen vapaaohjelman voi katsoa täältä.

***************************
LYHYTOHJELMAT:
Juulia Turkkila sijoittui lyhytohjelmassa 15:nneksi pistein 34,71. Juulian epäonneksi koitui soolohyppy lutz, jonka hän kaatui. Lisäksi kaksoisaksel jäi hiukan vajaaksi, joka näkyi niinikään pisteissä. Muutoin Juulia luisteli tyylilleen uskollisena; kauniisti ja eteerisesti.
Juulian lyhytohjelma Youtubessa

Matthias Versluis oli lyhytohjelman 11:s uusin ennätyspistein 46,31. Matthiaksella oli vaikeuksia sekä yhdistelmän että soolohypyn alastuloissa, mutta mies luisteli Gary Mooren musiikkiin kuitenkin tyylikkäästi ja hyvällä vauhdilla. Piruetit olivat tasoa kolme-neljä.
Matthiasksen ohjelman voi katsoa tästä.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024