Uutiset

Plan Jäägaalassa 13.4. muusikot ja luistelijat yhdistävät voimansa

Huippuluistelijat ja -muusikot upeassa gaalassa
kehitysmaiden tyttöjen hyväksi

Plan Jäägaala – Koska olen tyttö ke 13.4. klo 18.30 Espoon Barona Areenalla. Tervetuloa!

Gaala nähdään MTV3-kanavalla pe 15.4. klo 20.

Plan Jäägaala on ainutlaatuinen koko perheen taitoluistelu- ja musiikkitapahtuma, jossa eturivin artistit ja maan parhaat taitoluistelijat esiintyvät yhdessä kehitysmaiden tyttöjen hyväksi. Kehitysyhteistyöjärjestö Plan Suomi ja Suomen Taitoluisteluliitto yhdistävä nyt toista kertaa voimansa upeassa ja tunnelmallisessa gaalassa.

Illan aikana nähdään yli 150 esiintyjää. Huippuluistelijoista mukana ovat mm. Kiira Korpi, Laura Lepistö, Marigold IceUnity, Team Unique, Rockettes sekä Beata ja Bela Papp, artisteista mm. Antti Tuisku, Paula Koivuniemi, Lauri Ylönen, Puhuva Kone, Erin Anttila, Ville Tuomi, Leningrad Cowboys ja Liljan loisto. Kansainvälisenä tähtenä nähdään Sierra Leonessa syntynyt Bai Kamara Jr. Lisäksi gaalassa tutustutaan lasten arkeen Sierra Leonessa.  Illan juontavat Jenni Pääskysaari ja Lorenz Backman.

– Odotan gaalaa jännittynein fiiliksin! Show tulee varmasti näyttämään todella hienolta. On suuri kunnia päästä esiintymään huippuluistelijoiden kanssa. Koska itse olen artistina saanut elää omaa unelmaani, koen, että minulla on velvollisuus kantaa korteni kekoon hyvien asioiden eteen, Antti Tuisku kertoo.

Jäägaala kerää varoja ja huomiota Planin kansainväliselle Koska olen tyttö -kampanjalle, joka parantaa kehitysmaiden tyttöjen koulutusta, terveydenhuoltoa ja turvallisuutta.

– Maailmassa on miljoonia tyttöjä, joilla ei ole mahdollisuuksia toteuttaa unelmiaan tai päästä edes kouluun. On hienoa olla mukana Plan Jäägaalassa ja auttaa siten heitä toteuttamaan omia haaveitaan, Kiira Korpi pohtii.

– Planin työn tulokset todella näkyvät. Koska olen tyttö -kampanja parantaa 413 miljoonan tytön mahdollisuuksia hyvään elämään maailman köyhimmissä maissa, kertoo Plan Suomen markkinointijohtaja Kirsi Mettälä.

www.plan.fi/gaala

 Liput Lippupalvelusta 35/20 €. Perhepaketti (2+2) 100 €.Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024