Uutiset

Matthias Verlsuis paransi huimasti omia ennätyspisteitään nuorten olympiafestivaaleilla

Nuorten olympiafestivaalit (EYOF) Liberec

16.2.2011 Matthias Verlsuis paransi huimasti omia ennätyspisteitään

Matthias Versluis onnistui lyhytohjelman tapaan vapaaohjelmassaan ja teki huiman parannuksen ennätyspisteisiinsä. Nuorukaisen kokonaispiste-ennätys kirjattiin lukemiin 146,96. Kärkikolmikkoon pisteet eivät aivan riittäneet, vaan sijoitus oli harmillisesti neljäs isäntämaan Tšekin Petr Coufalin voittamassa kilpailussa.

Tyttöjen sarjan Suomen Timila Shrestha oli vapaaohjelman kuudes ja nousi näin ollen lyhytohjelman kymmennenneltä sijalta kokonaistulosten kahdeksanneksi.

 

15.2.2011 Matthias Versluis haki hyvät asetelmat olympiafestivaalien mitalitaistoon

Espoon Jäätaitureiden Matthias Versluis teki ennätyspisteensä 51,96 poikien lyhytohjelmassa ja jatkaa vapaaohjelmaan toiselta sijalta Euroopan nuorten olympiafestivaaleilla Liberecissä. Ainoastaan Venäjän Maksim Kovtun keräsi tuomareilta paremmat pisteet kuin suomalaisluistelija.

Tyttöjen sarjassa Suomen Timila Shrestha ei onnistunut täysin lyhytohjelmassaan. Sijoitus päivän osuudessa oli kuitenkin kohtuullinen 10., jota hän pyrkii kohentamaan keskiviikon vapaaohjelmassa.

Kaikkien lajien suomalaisten aikataulut ja tulokset kootaan Olympiakomitean nettisivujen tiedotteeseen osoitteessa http://www.noc.fi/?x43=3587885. Viralliset aikataulut ja tulokset löytyvät kisajärjestäjien nettisivuilta osoitteesta http://www.eyowf2011.cz/.

 Olympiakomitean nettisivujen lisäksi kisoja voi seurata Olympiajoukkueen Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/olympicteamfinland – Liity faniksi ja saat tunnelmat kisoista omalle Facebook-seinällesi!

 

(Lähde: Suomen Olympiakomitean tiedotteet)


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024