Uutiset

MM-lipunmyynnin lehdistötiedote

lehdistötiedote


Muodostelmaluistelun MM-kisojen lipunmyynnissä unelmastartti

 

Syyskuussa alkanut muodostelmaluistelun MM-kisojen lipunmyynti on käynnistynyt vauhdikkaasti.

 

Ensimmäisten päivien aikana tapahtumaan on varattu jo yli 5000 lippua. Kaksipäiväisen tapahtuman kokonaiskapasiteetti on noin 12 000 lippua.

 

Helsingin Jäähallissa huhtikuun 8.-9.päivänä 2011 luisteltavissa MM-kilpailuissa on suomalaisittain paljon pelissä. Suomi tavoittelee kilpailusta kahta mitalia, joista toinen on kultainen. Suomen Rockettes on hallitseva maailmanmestari, Marigold IceUnity voitti kevään MM-kilpailuissa Coloradossa MM-hopeaa.

 

–          Lipunmyynnin vauhdikas startti yllätti meidät paremmin kuin uskalsimme unelmoidakaan vaikka tiesimme, että lajilla on Suomessa paljon faneja. Näyttää siltä että lajin MM-kilpailut on saatu tänne juuri oikeaan aikaan. Taitoluistelu kauttaaltaan on maassamme hienossa nosteessa, Suomen Taitoluisteluliiton puheenjohtaja Susanna Rahkamo sanoi.

www.2011synchroworlds.com

Liput: www.piletti.fi


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024