Uutiset

ISU World Standings muodostelmaluisteluun
ISU on päättänyt ottaa taitoluistelusta tutun rankingjärjestelmän (World Standings) mukaan myös muodostelmaluisteluun. Rankingpisteitä jaetaan niin juniori- kuin seniorisarjassakin  ISU:n kilpailukalenterin alaisissa kilpailuissa.

Asiasta tarkemmin liitteessä: ISU Communication 1630

Yksinluistelussa, pariluistelussa ja jäätanssissa otetaan sen sijaan ISU World Standings järjestelmän rinnalle myös vain kuluvaa kautta koskeva Season´s World Ranking. World Standings järjestelmässä otetaan mukaan kahden edellisen kauden tulokset, kun uusi järjestelmä kertoo vain kuluvan kauden menestyksen.

Asiasta tarkemmin liitteessä: ISU Communication 1629

Liitteet


Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024
Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024