Uutiset

Taitoluistelu Urheilugaalassa – äänestä!

Tammikuun 11. päivänä kolmannen kerran järjestettävässä Suomen Urheilugaalassa palkitaan suomalaisen urheilun sankareita laajalla perspektiivillä yhteensä 14 eri palkintoluokassa.

Kohokohtana on yleisöäänestyksen perusteella valittava Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki, jossa Laura Lepistö on ehdokkaana voittamalla EM-kultaa kotiyleisön edessä tammikuussa. Äänestetään Laura voittoon osoitteessa

http://www.suomenurheilugaala.fi/sykahdyttavin+urheiluhetki+2009/

Muissa luokissa valinnan tekee kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallinin johtama yhteiskunnan eri alojen vaikuttajista koottu yli 70-jäseninen suuri palkintoraati. Taitoluistelu on ehdokkaana kategorioissa Urheilutapahtuma (Taitoluistelun EM-kilpailut Helsingissä) ja Esikuva, jossa Laura Lepistö on niin ikään ehdokkaana.


Synchro Tour vahvistamaan suomalaista huippumuodostelmaluistelua 22.9.2023
Suomen maajoukkuetta täydennetty 21.9.2023