Uutiset

Suomalaiset napsivat mitaleja Special Olympics Talvimaailmankisoissa

Elisa Aronen tasolla kaksi sekä Hanna Lahtinen tasolla yksi luistelivat hopealle. Alle 15-vuotiaiden tasolla yksi luisteleva Susanna Kanervo sijoittui kolmanneksi. Hilma Mustakallio sijoittui yli 21-vuotiaiden tasolla yksi kolmanneksi ja Sanna Mähönen viidenneksi. Tasolla kolme luisteleva Tomas Jaatinen sijoittui neljänneksi. Tasolla kaksi kilpaileva Ville Putila sijoittui seitsemänneksi.

"Nyt meni todella hyvin. Neljä vuotta sitten ei tullut mitalia, joten tyytyväinen pitää olla. Hannassa ja Susannassa on potentiaalia tulevaisuutta silmällä pitäen. Harmittaa että Hanna kosketti jäätä tehdessään kyykkyliukua, siinä meni voitto. Mitalit menivät tasan kaksi-kaksi Vihdin Taitoluistelijoille ja KooVeen taitoluistelijoille, päävalmentaja Anne Tingander sanoo.

www.specialolympics.fi

*************************

Special Olympics Talvimaailmankisat Idahossa alkoivat Suomen osalta taitoluistelun pakollisilla kuvioilla. Hanna Lahtinen johtaa ja Susanna Kanervo on toisena ykköstason* alle 18-vuotiaiden divisioonassa. Yli 21-vuotiaiden ykköstasolla kilpaileva Hilma Mustakallio on sijalla kaksi ja Sanna Mähönen sijalla viisi. Kakkostasolla kilpaileva Elisa Aronen on jaetulla toisella sijalla. Ville Putila on jaetulla neljännellä sijalla niin ikään kakkostasolla.

Lue lisää: http://www.tiedotus.com/tiedotus/t3/arkisto/viesti.asp?2009020900333983


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024