Uutiset ja artikkelit

Mitaliodotukset toivat yritykset mukaan taitoluistelun EM-kisoihin

Suomen Taitoluisteluliitto julkisti tänään tiedotustilaisuudessa pääosan ensi vuoden EM-kisojen yhteistyöyrityksistä. Samalla käynnistettiin tapahtuman yksittäislippujen myynti. EM-mitaleista kilpaillaan Hartwall Areenalla Helsingissä 20.-25. tammikuuta 2009.

Vuoden 2009 Taitoluistelun EM-kilpailut ovat innoittaneet mukaan nimekkään joukon kotimaisia yrityksiä. 29.9. mennessä pääyhteistyötason sopimuksen ovat solmineet Ilta-Sanomat, Luhta, Neste Oil, Puustelli, Valio ja Veikkaus. Lisäksi palvelutasolla mukana ovat Nokia, Canon, SBS Finland, Lönnberg, RoyalRavintolat ja Sony.

Lehdistötiedote


Tasavallan presidentti EM-kilpailun suojelijaksi 2.12.2022
Haemme markkinointi- ja viestintäpäällikköä 1.12.2022