2024 Kevätliittokokous

KOKOUSKUTSU


Suomen Taitoluisteluliitto ry:n jäsenille 

Asia: Suomen Taitoluisteluliitto ry:n kevätliittokokous 

Aika: Lauantaina 20.4.2024 klo 13.00 
Paikka: Taitotalo, Valimotie 8, 00380 Helsinki 
Kokouksessa käsitellään sääntöjen 14 § mukaiset asiat.  

Mikäli jäsenillä on ehdotuksia liittokokouksessa käsiteltävistä asioista, ne on lähetettävä liittohallitukselle kolme (3) viikkoa ennen kokousta osoitteeseen salla.makela@stll.fi. Esityslista lisätään tälle sivustolle 31.3.2024.  

Tervetuloa Suomen Taitoluisteluliiton kevätliittokokoukseen! 

SUOMEN TAITOLUISTELULIITTO RY 

Jouko Pitkänen, puheenjohtaja
Salla Mäkelä’, toiminnanjohtaja


Ennen kevätliittokokousta järjestämme seuraseminaarin ja iltapäivällä palkitsemistilaisuuden Taitotalolla. Tilaisuudessa palkitaan kauden 2023-2024 aikana ansioituneet urheilijat, arvioijat ja muut seuratoimijat.

Ohjelma

8.30 kahvi  
9.00 – 12.00 Seuraseminaari  
Alustus: Suomen Nuorten Breikkimaajoukkueen päävalmentaja Johannes “Hatsolo” Halttunen.   
Strategiatyöpaja: Lasten ja nuorten luistelun linjaus  
12.00 – 13.00 Lounas 
12.30 Valtakirjojen tarkastus  
13.00 Kevätliittokokous 
15.30 Kahvit 
16.00 Kauden 2023–2024 palkittavat

Taitoluisteluliitto tarjoaa seuraseminaarin osallistumismaksun yhdelle osallistujalle per seura. Lisäosallistujat maksavat kokouspaketin hinnan 75 €. Hinta sisältää aamukahvin, lounaan sekä päivän ohjelman. Ilmoittautuminen seuraseminaariin päättyy 4.4.2024. Ilmoittautuminen seuraseminaariin ja kevätliittokokoukseen

Klo 13.00 alkavaan kevätliittokokoukseen voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Valtakirjojen suhteen pyydämme huolehtimaan sen, että se on allekirjoitettu seuran nimenkirjoitussääntöjen mukaan. Valtakirjat voi toimittaa etukäteen osoitteeseen miia.hjerp@stll.fi


Seuraseminaari

Seuraseminaari keskittyy tänä keväänä taitoluistelun uuden strategian luontiin. Meillä on seuraseminaarissa koolla iso joukko toimijoita lajin eri osa-alueilta, mikä on upea mahdollisuus mahdollisuus perehtyä oivaltavasti taitoluistelun ajankohtaisiin ilmiöihin monesta eri näkökulmasta. Tämä on tilaisuus, joissa seurojen todellakin kannattaa olla kertomassa näkemyksenä, miltä suomalainen taitoluistelu tulevalla vuosikymmenellä näyttää.

Tilaisuus alkaa Johannes ”Hatsolo” Hattusen alustuksella, jonka energiset esiintymiset ovat maankuuluja kokemuksia, jotka ihastuttavat, itkettävät, naurattavat ja jäävät poikkeuksetta kuulijoiden mieleen. Varmistin pois ja varmasti kohti unelmaa!

Seuraseminaarin strategiatyöpaja käsittelee lasten ja nuorten luistelun linjausta, joka tulee olemaan uuden strategian yksi keskeisimmistä päämääristä. Ennen seuraseminaaria suosittelemme seuroja tutustumaan Voimisteluliiton tuottamaan lasten voimistelun linjaukseen, joka löytyy TÄÄLTÄ. Tavoitteenamme on tuottaa oma linjauksemme myös taitoluisteluun ohjaten lajin harrastustoiminnan kehittymistä kohti uutta vuosikymmentä.

Seuraseminaarissa tulemme kuulemaan seurojen ajatuksia linjauksen luontiin ja keskeiseen sisältöön. Tutustuttuasi voimistelun linjaukseen, voit jättää siitä omat ja seurasi kommentit ennen seuraseminaaria TÄNNE. Aloitamme työstön saamiemme ennakkokommenttien pohjalta.

Toivomme seuroilta aktiivista osallistumista niin ennakkotehtävän työstöön kuin itse seuraseminaariin.


Palkitsemistilaisuus

Illan päätteeksi järjestettävä palkitsemistilaisuus kokoaa yhteen palkittavat seuratoimijat, valmentajat ja urheilijat. Tilaisuudessa kiitetään Suomen mestareita sekä muita ansioituneita urheilijoita, seuratoimijoita, valmentajia, arvioijia ja seuroja.

Kutsut palkitsemistilaisuuteen lähetetään erikseen.


Kokousmateriaalit

Valtakirja
Esityslista
Esitys kurinpitolautakunnan jäsenistä
Tuloslaskelma ja tase
Budjetti 2024 ja tulos 2023
Pöytäkirja