2023 Kevätliittokokous

KOKOUSKUTSU

Suomen Taitoluisteluliitto ry:n jäsenille

Asia:            Suomen Taitoluisteluliitto ry:n kevätliittokokous

Aika:            Lauantaina 22.4.2023 klo 13.00

Paikka:        Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2, Helsinki

                    Kokouksessa käsitellään sääntöjen 14 § mukaiset asiat.

Mikäli jäsenillä on ehdotuksia liittokokouksessa käsiteltävistä asioista, ne on lähetettävä liittohallitukselle kolme (3) viikkoa ennen kokousta. Esityslista lisätään tälle sivustolle tämän jälkeen.

Tervetuloa Suomen Taitoluisteluliiton kevätliittokokoukseen!

SUOMEN TAITOLUISTELULIITTO RY

Jouko Pitkänen                                     Outi Wuorenheimo

Puheenjohtaja                                      Toiminnanjohtaja


Ennen kevätliittokokousta järjestämme seuraseminaarin. Illalla, seuraseminaarin ja liittokokouksen jälkeen, järjestämme gaalatilaisuuden, jossa palkitaan kauden 2022-2023 aikana ansioituneet urheilijat, arvioijat ja muut seuratoimijat.

Ohjelma:
8.30 – 9.00Aamukahvit
9.00 – 12.00Seuraseminaari ”Taitoluistelun harrastamisen hinta”
12.00 – 13.00Lounas
13.00 – 15.00Taitoluisteluliiton kevätliittokokous
18.00 – 23.30Gaalaillallinen ja palkitsemiset
Seuraseminaari

Taitoluisteluliitto tukee kutakin jäsenseuraansa maksamalla seuraseminaariin yhden valmentajan ja yhden seuratyöntekijän/hallitusjäsenen osallistumismaksun. Lisäosallistujat pääsevät mukaan maksamalla kokouspaketin hinnan 75 €. Hinta sisältää aamukahvin, lounaan sekä päivän ohjelman. Ilmoittautuminen seuraseminaariin päättyy tiistaina 4.4. Ilmoittaudu mukaan seuraseminaariin tästä linkistä

Seuraseminaari keskittyy tänä keväänä lajimmme harrastamisen hintaan. Harrastamisen hinta eri lajeissa on noussut esiin viime aikoina laajasti eri medioissa. Hintaan vaikuttavia tekijöitä on paljon ja haastammekin nyt itsemme miettimään ”MITÄ VOIMME TEHDÄ, JOTTA TAITOLUISTELU LAJINA ON SAAVUTETTAVISSA MAHDOLLISIMMAN MONELLE HARRASTAJALLE”. Meillä on seuraseminaarissa koolla iso joukko toimijoita lajin eri osa-alueilta: Taitoluisteluliiton hallitus ja työntekijät, seurojen hallitusedustajia (jotka usein edustavat myös luistelijoiden vanhempia), valmentajia, arvioijia ja toivottavasti myös luistelijoita.

Voit miettiä etukäteen asiaa oman toimintaympäristösi osalta, mutta ei haittaa vaikkei ajatus vielä kulje. Työstetään yhdessä asiaa koko aamupäivän ajan! Viisasten kirja ei varmaankaan asian tiimoilta tule valmiiksi, mutta tavoitteenamme on, että päivän päätteeksi meillä olisi edes muutama konkreettinen keino asian tiimoilta.

Liittokokoukseen ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta valtakirjojen käsittelyn nopeuttamiseksi on suotavaa, että se tehdään yllä olevan linkin kautta.

Gaalaillallinen

Illan päätteeksi järjestettävä gaalaillallinen kokoaa yhteen seuratoimijat, valmentajat ja urheilijat. Palkittavina liiton kutsumina  ovat mm. Suomen mestarit sekä muut ansioituneet urheilijat, toimitsijat ja seurat. Gaalaillallinen on upea mahdollisuus kiittää oman seurasi toimijoita menneestä kaudesta ja päättää luistelukausi juhlavasti.

Gaalaillallisen hinta on 85 €/hlö sisältäen tervetulijaismaljan, kolmen ruokalajin illallisen ja kaksi ruokajuomaa. Ilmoittautuminen gaalaillalliselle päättyy perjantaina 24.3. Ilmoittaudu mukaan gaalaillalliselle tästä linkistä

Tilaisuus alkaa klo 18, ovet avataan klo 17.30. Tilaisuuden pukukoodi on tumma puku.

Majoitukset

Osallistujat voivat varata omakustanteisesti majoituksen Clarion Hotel Helsingistä etuhinnalla. Etuhinnan saa hotellin päivän hinnasta ilmoittamalla varauksen yhteydessä koodin EVENTS. Etuhinnat ovat voimassa viimeistään 31.3. tehtyihin varauksiin.

Peruutukset

Peruutukset ilmoittautumisiin tulee tehdä viimeistään 4.4. Mikäli ilmoittautumista ei peruta määräaikana, peritään osallistujalta (myös maksuttomilta osallistujilta) hinta täysimääräisenä. 

Suomen Taitoluisteluliitto pidättää oikeudet muutoksiin.

Kokousmateriaalit

Pöytäkirja