Vapaaehtoisten vakuutus

Pohjolan Tuplaturvavakuutus vapaaehtoistyöhön osallistuville

Pohjolan Tuplaturvavakuutus on alle 80-vuotiaiden vapaaehtoistyöhön osallistuvien tapaturmaturvavakuutus ja tapahtumien järjestäjän toiminnanvastuuvakuutus. Suomen Taitoluisteluliitto on on maksanut vakuutuksen seurojensa puolesta ja vakuutus on automaattisesti voimassa kaikissa liiton jäsenseuroissa.

Vapaaehtoistyön tapaturmavakuutus korvaa urheiluseurojen toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia tapaturmia. Vakuutus ei koske urheilussa tapahtuvia vammoja eikä korvaa palkkiota tai palkkaa saaville erotuomareille eikä työsuhteessa oleville tapahtuvia tapaturmia. Vakuutetun omavastuu hoitokorvausten osalta on 50 euroa/tapaturma.

Toiminnan vastuuvakuutus korvaa seuran kolmannelle osapuolelle aiheuttaman henkilö- ja esinevahingon, josta vakuutettu on korvausvastuussa. Vakuutus kattaa myös järjestäjän vastuun silloin, kun seura on pääsymaksullisen tai –maksuttoman tilaisuuden, harjoituksen tai leirin järjestäjänä. Vahingonkorvausvelvollisen omavastuu on 600 euroa.

Tuplaturvavakuutus 2020 esite
Lue lisää Tuplaturvasta Olympiakomitean sivuilta

Tapaturman sattuessa ota yhteys Pohjola Terveysmestari –palveluun. Tavoitat terveysmestarit puhelimitse 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksen kautta. Asioidessasi palvelunumerossa asiointia tarvitset vakuutusnumeron. 
Kysy vakuutuksista ja ehdoista OP Vakuutuksen palvelunumerosta 0303 0303 tai op.fi.
Lisätietoja myös Olympiakomitean HelpDeskistä

Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutuksen vakuutusnumero: 16-550-119-2
Toiminnanvastuuvakuutuksen vakuutusnumero: 16-549-997-7

Pohjola Vakuutus | Asiantuntijakeskus BEPOP