Seurasovellukset

 

Hoika

Hoika on luistelijoiden, seurojen ja liiton yhteinen digitaalinen jäsenpalveluratkaisu. Kukin luistelija luo järjestelmään oman profiilinsa, jonka kautta hän ostaa Taitoluisteluliiton passin, mutta halutessaan voi myös ilmoittautua seuran ja liiton järjestämiin tapahtumiin, koulutuksiin jne.

Hoika- jäsenpalvelussa toimii myös luistelijoiden testirekisteri.

  • ARVIOIJAT: Tunnukset Hoikaan ovat samat kuin passia ostettaessa.
    Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite tai passin haltijan nimi. Mikäli salasana on hukassa, klikkaamalla ”Tilaa uusi salasana” – linkkiä uusi salasana lähetetään sähköpostiosoitteeseen
  • SEURAKÄYTTÄJÄT: Liitto on antanut yhdet tunnukset/ per seura, joilla pääsee näkemään testisuorituksia. Seura voi myöntää itse oikeuksia seuran sisällä. Jotta oikeus voidaan antaa, pitää henkilöllä olla profiili Hoikassa.
  • LUISTELIJAT: Testisuoritukset näkyvät samassa järjestelmässä mistä luistelupassit ostetaan. Tunnukset Hoikaan ovat samat kuin passia ostettaessa.

hoika.fi


 

Taikkari

Taikkarista löytyy (ja sinne päivitetään) seurojen seurahenkilöiden yhteystiedot, kilpailutapahtumien hakeminen, luistelijoiden, joukkueiden ja valmentajien/muiden joukkueeseen kuuluvien ilmoittaminen kilpailuihin. Myös liiton vuosi-ilmoitus täytetään Taikkarissa. Taikkariin lisätään myös kaikki tapahtumat liiton tapahtumakalenteriin.

  • Seura voi hakea palveluun yhdet pääkäyttäjäoikeudet, jotka liitto myöntää
  • Seuran muut henkilöt voivat hakea seuratunnukset palveluun saman linkin kautta, ja seura myöntää oikeudet pääkäyttäjällään

taikkari.fi


 

iDecide

Hoikan ja Taikkarin lisäksi seuroilla on tunnukset iDecide -palveluun, josta löytyvät tuomareiden ja teknisten yhteystiedot. Palveluun on annettu kullekin jäsenseuralle yhdet seurakohtaiset tunnukset. Lisätiedot kilpailupäälliköltä.

stll.idecide.fi