Excellence Camp

Muodostelmaluistelijoiden ja -valmentajien Excellence Camp -leiritystoiminta jatkuu keväällä 2019!

Taitoluisteluliitto jatkaa jälleen muodostelmaluistelijoille ja -valmentajille tarkoitetun ”Excellence Camp” -leiritystoimintaa keväällä 2019. Leiritystoiminnan tavoitteita ovat mm. luistelijoiden ja valmentajien osaamisen lisääminen sekä suomalaisen muodostelmaluistelun korkean tason varmistaminen myös seuraavalla Olympiadilla 2018-2022.

Leirien sisällöt keväällä 2019 ovat seuraavat:

Noviisileirillä 25.-26.4.2019 kouluttajana toimii Natalya Govenko Pietarista. Hän on joukkueiden Sunrise 1 ja Sunrise 2 valmentaja, sekä on tätä ennen kuulunut Paradisen valmennustiimiin 12 vuotta. Mukaan tulee myös demoluistelijoita.

Juniorileirillä 28.-29.4.2019 kouluttajana toimii viime vuonna noviisileirillä jo vieraillut Uliana Chirkova Venäjältä. Hän on mm. ISU:n muodostelmaluistelun teknisen komitean jäsen.

Taitoluisteluliitto tukee leiritystoimintaa ja leirin hinta on 120€/osallistuja.

Leireille voi ilmoittautua luistelijoita niistä joukkueista, jotka saavat paikan SM 2019 kilpailuun (max. 2 luistelijaa / joukkue, jos paikkoja jää vapaaksi voidaan mukaan ottaa enemmän luistelijoita / joukkue).

Leireille voi ilmoittautua kaikkien SM noviisi- ja SM juniorijoukkueiden valmentajat (joukkue osallistunut ko. sarjaan kaudella 2018-2019. Max. 2 valmentajaa / joukkue).

Joukkue valitsee itse leireille mukaan ilmoitettavat luistelijan/t.

Ilmoittautuminen leireille on päättynyt.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Satu Niittynen 
Valmennuspäällikkö