Excellence Camp 2023

Taitoluisteluliitto järjestää jälleen muodostelmaluistelijoille ja -valmentajille tarkoitettua ”Excellence Camp” -leiritystoimintaa keväällä 2023.

Leiritystoiminnan tavoitteita ovat mm. luistelijoiden ja valmentajien osaamisen lisääminen sekä suomalaisen muodostelmaluistelun korkean tason varmistaminen myös tulevina vuosina, tavoitteena lajin mahdollinen Olympiaedustus. Leirit järjestetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä.

Leirien 2023 ajankohdat ovat seuraavat:

SM-noviisit 2.-3.5.2023
SM-juniorit 4.-5.5.2023

Taitoluisteluliitto tukee leiritystoimintaa ja leirin hinta on 130€/osallistuja.

Leireille voi ilmoittautua SM-junioreista 2 luistelijaa / joukkue ja SM-noviiseista kauden rankingin perusteella 10 parhaasta joukkueesta 2 luistelijaa / joukkue. Muista joukkueista 1 luistelija / joukkue.

Leirille voivat ilmoittautua kaikkien SM-noviisi- ja SM-juniorijoukkueiden valmentajat (joukkue osallistunut ko. sarjaan kaudella 2022-2023. Max. 2 valmentajaa / joukkue).

Tänä vuonna molemmille leireillä yhtenä vetäjänä toimii Matteo Zanni (s. 1987). Hän on entinen italialainen jäätanssija, joka on ollut mitaleilla parinsa Anna Cappelinin kanssa Junior Grand Prix-sarjassa, sekä ollut parhaimmillaan Junioreiden MM-kilpailuissa viides. Nykyään Matteo toimii valmentajana Milanossa, koreografina sekä myös kansainvälisenä teknisenä spesialistina.

SM-noviisien leirillä vetäjänä Matteo Zannin lisäksi toimii pitkän linjan maajoukkuevalmentaja sekä Suomen Taitoluisteluliiton nuorten Olympiavalmentaja Sirkka Kaipio. Leirillä keskitytään erityisesti vaikeampiin yksilötaitoihin sekä elementteihin. Sen lisäksi leiri sisältää Vierumäen muodostelmaluistelun testipaketin fyysisen testin, kasva urheilijaksi – luennon sekä pureudutaan myös psyykkiseen valmennukseen.
Ilmoittautumiset 14.4.2023 mennessä täältä.

SM-juniorileirin vetäjänä myös Matteo Zannin lisäksi toimii Kaarinan taitoluistelijoiden päävalmentaja ja Dream Edges Senior-joukkueen vastuuvalmentaja Siiri Eskelinen. Leirillä keskitytään erityisesti tanssiin ja ilmaisuun sekä psyykkiseen valmennukseen.

Ilmoittautumiset 14.4.2023 mennessä täältä.

Muiden kuin SM-joukkueiden valmentajat voivat hakea mukaan motivaatiokirjeen kautta. Kirje tulee lähettää tämän Lyyti-linkin kautta viimeistään 31.3.2023. Valittavien valmentajien määrä vahvistuu kun leirin kokonaisosallistujamäärä on selvillä.

Joukkue valitsee itse leireille mukaan ilmoitettavat luistelijan/t.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Satu Niittynen 
Valmennuspäällikkö

Huom! Osallistujilla tulee olla oma vakuutus, sillä Suomen Taitoluisteluliitolla ei ole luistelupassiin liitettävän vakuutuksen lisäksi muita vakuutusjärjestelyjä.