Excellence Camp

Muodostelmaluistelijoiden ja -valmentajien Excellence Camp -leiritystoiminta jatkuu keväällä 2020!

Taitoluisteluliitto jatkaa jälleen muodostelmaluistelijoille ja -valmentajille tarkoitetun ”Excellence Camp” -leiritystoimintaa keväällä 2020. Leiritystoiminnan tavoitteita ovat mm. luistelijoiden ja valmentajien osaamisen lisääminen sekä suomalaisen muodostelmaluistelun korkean tason varmistaminen myös seuraavalla Olympiadilla 2018-2022.Leirit järjestetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä.

Leirien 2020 ajankohdat ovat seuraavat:

SM-noviisit 4.-5.5.2020
SM-juniorit 6.-7.5.2020

Keväällä 2020 leirien valmentajina toimivat jäällä huippuvalmentaja Pasquale Camerlengo (ITA), sekä tanssi- ja oheisharjoituksissa Maikki Uotila-Kraaz (FIN).
Taitoluisteluliitto tukee leiritystoimintaa ja leirin hinta on 120€/osallistuja.

Leireille voi ilmoittautua luistelijoita niistä joukkueista, jotka saavat paikan SM 2020 kilpailuun (max. 2 luistelijaa / joukkue, jos paikkoja jää vapaaksi voidaan mukaan ottaa enemmän luistelijoita / joukkue).

Leireille voi ilmoittautua kaikkien SM noviisi- ja SM juniorijoukkueiden valmentajat (joukkue osallistunut ko. sarjaan kaudella 2019-2020. Max. 2 valmentajaa / joukkue).

Joukkue valitsee itse leireille mukaan ilmoitettavat luistelijan/t.

Ilmoittautuminen leireille on avoinna. Leirikohtaiset ilmoittautumislinkit löytyvät tapahtumakalenterista.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Satu Niittynen 
Valmennuspäällikkö

Huom! Osallistujilla tulee olla oma vakuutus, sillä Suomen Taitoluisteluliitolla ei ole luistelupassiin liitettävän vakuutuksen lisäksi muita vakuutusjärjestelyjä.