Excellence Camp 2022

Taitoluisteluliitto jatkaa jälleen muodostelmaluistelijoille ja -valmentajille tarkoitettua ”Excellence Camp” -leiritystoimintaa keväällä 2022.

Leiritystoiminnan tavoitteita ovat mm. luistelijoiden ja valmentajien osaamisen lisääminen sekä suomalaisen muodostelmaluistelun korkean tason varmistaminen myös tulevina vuosina, tavoitteena lajin mahdollinen Olympiaedustus. Leirit järjestetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä.

Leirien 2022 ajankohdat ovat seuraavat:

SM-noviisit 3.-4.5.2022
SM-juniorit 5.-6.5.2022

Taitoluisteluliitto tukee leiritystoimintaa ja leirin hinta on 120€/osallistuja.

Leireille voi ilmoittautua SM-junioreista 2 luistelijaa / joukkue ja SM-noviiseista kauden rankingin perusteella 10 parhaasta joukkueesta 2 luistelijaa / joukkue. Muista joukkueista 1 luistelija / joukkue.

Leirille voivat ilmoittautua kaikkien SM-noviisi- ja SM-juniorijoukkueiden valmentajat (joukkue osallistunut ko. sarjaan kaudella 2021-2022. Max. 2 valmentajaa / joukkue).

SM-noviisien leirillä vetäjinä toimivat MiniChallenge-leireiltä tuttu valmentaja ja yksinluistelun tekninen spesialisti Merja Huttunen sekä jäätanssivalmentaja Neil Brown. Leirillä keskitytään yksilölajitaitojen lisäksi myös liikkuvuuden  liikkuvuuden, vartalonhallinnan ja ilmaisutaidon teemoihin sekä myös valmentajien työhyvinvointiin.
Ilmoittautumiset 14.4.2022 mennessä täältä.

SM-juniorileirin vetäjänä toimii Luca Lanotte (s.1985). Hän on italialainen entinen jäätanssija. Hän on parinsa Anna Cappellinin kanssa vuoden 2014 Jäätanssin Maailmanmestarit ja Euroopanmestarit sekä Cup of China voittajat vuonna 2015. Pari on myös ollut mitaleilla 13 kertaa GP-sarjassa sekä on seitsemänkertainen Italian mestari (2012–18). Leirin muita teemoja ovat vuorovaikutustaidot, voimaharjoittelu, akrobatia sekä ADT koulutus.

Ilmoittumiset 14.4.2022 mennessä täältä.

Muiden kuin SM-joukkueiden valmentajat voivat hakea mukaan motivaatiokirjeen kautta. Kirje tulee lähettää tämän Lyyti-linkin kautta viimeistään 31.3.2022. Valittavien valmentajien määrä vahvistuu kun leirin kokonaisosallistujamäärä on selvillä.

Huom! Koronarajoitusten vuoksi osallistujamäärää voidaan joutua rajoittamaan. Ilmoittakaa osallistujat ensisijaisuusjärjestyksessä; Jos osallistujamäärää joudutaan pienentämään, leirille valitaan ensin ilmoitettu urheilija/ valmentaja.

Joukkue valitsee itse leireille mukaan ilmoitettavat luistelijan/t.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Satu Niittynen 
Valmennuspäällikkö

Huom! Osallistujilla tulee olla oma vakuutus, sillä Suomen Taitoluisteluliitolla ei ole luistelupassiin liitettävän vakuutuksen lisäksi muita vakuutusjärjestelyjä.