Kesäleirit

Taitoluisteluliitto järjestää Vierumäellä kaksi kesäleiriä 2023

Taitoluisteluliiton järjestämät kesäleirit tulevat taas!

Taitoluisteluliitto tarjoaa korkeatasoiset kesäharjoittelumahdollisuudet yksinluistelijoille Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä. Kesällä 2023 Vierumäellä järjestetään kaksi laadukasta leiriä.

Leirit sisältävät jopa kolme jääharjoitusta päivässä. Ainoastaan lähtö- ja tulopäivinä on kaksi jääharjoitusta. Jääharjoittelun lisäksi kaikki leiripäivät sisältävät tanssi- ja oheisharjoittelua. Oheisharjoittelussa hyödynnetään monipuolisesti mm. rotaatio- ja valjaslaitteistoja.

Leiri 1: 26.6.-1.7.2023

Ensimmäisen leirin lajivalmennuksesta vastaavat Suomen Taitoluisteluliiton Nuorten olympiavalmentaja Sirkka Kaipio ja arvostettu ja kokenut olympiatason valmentaja Susanna Haarala, sekä suomalaisille tuttu virolainen huippuvalmentaja Tiiu Valgemäe. Pitkän kansainvälisen valmennusuran tehnyt Valgemäe on toiminut monien MM-tason urheilijoiden taustatiimissä.

Leirin tanssinopettajana toimii Joanna Kerkelä.

Leiri 2: 3.-8.7.2023

Toisen leirin lajivalmennuksesta vastaavat Nuorten Olympiavalmentaja Sirkka Kaipio, sekä Anna Mertanen ja Tiiu Valgemäe.

Leirin tanssinopettajana toimii Joanna Kerkelä.

Leireillä on paikkoja Taitoluisteluliiton valmennusryhmiin kuuluville luistelijoille, valmennusryhmiin 2023-2024 valituksi tuleville luistelijoille, sekä muille luistelijoille. Molemmille leireille voivat ilmoittautua:

  • A-silmut, jotka ovat suorittaneet vähintään PT2 ja ET2
  • Debytantit
  • Noviisit, jotka ovat suorittaneet vähintään PT2 ja ET2
  • Juniorit
  • Seniorit
  • SM-noviisit
  • SM-juniorit
  • SM-seniorit

Suomen Taitoluisteluliitto edellyttää luistelijoiden olevan tarpeeksi itsenäisiä osallistuakseen leirille. Luistelijat majoittuvat leirillä keskenään jaetuissa huoneissa. Luistelijan huoltaja(t) vastaa itsenäisyyden arvioinnista.

Leirien tarkemmat aikataulut ja alustavat ryhmäjaot lähetetään ilmoittautuneille luistelijoille viimeistään noin 2 viikkoa ennen leirin alkua.


 

Ilmoittautuminen leireille

KESÄLEIRI 1 ILMOITTAUTUMINEN

KESÄLEIRI 2 ILMOITTAUTUMINEN

2023 kesäleirit ovat täynnä! Voit kuitenkin ilmoittautua jonotuslistalle. Ilmoitamme jonottajille järjestelmän kautta järjestyksessä, jos paikkoja vapautuu.

Kesäleirin hinta on 830 €.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 100€ varausmaksu ja loput leirimaksusta maksetaan toukokuussa 2023. Leirihinta sisältää valmennuksen ja 5vrk majoituksen täysihoidolla. Leirin voi ostaa ainoastaan kokonaisuutena, eli pelkkää valmennusta ei ole mahdollista ostaa erikseen.

Peruutusehdot

Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairastapauksessa on oltava yhteydessä leirin järjestäjään, ja toimitettava lääkärintodistus liittoon maksun palautusta varten.

60+ vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50 € toimisto- ja käsittelykuluina.
31+ vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista leirin varausmaksua ei palauteta.
14–30 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50 % leirin hinnasta.
0–13 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 100 % leirin hinnasta.

Mikäli leirille/leireille ilmoittautuu liian vähän osallistujia (väh. 20 luistelijaa/leiri), on Taitoluisteluliitolla oikeus perua leiri(t).

Huom! Osallistujilla tulee olla oma vakuutus, sillä Suomen Taitoluisteluliitolla ei ole luistelupassiin liitettävän vakuutuksen lisäksi muita leirikohtaisia vakuutusjärjestelyjä.