Kesäleirit

Taitoluisteluliitto järjestää Vierumäellä kaksi huippusuosittua kesäleiriä 2019

Taitoluisteluliiton järjestämät kesäleirit tulevat taas!

Taitoluisteluliitto tukee leiritoimintaa ja mahdollistaa korkeatasoisen harjoittelun Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä. Kesällä 2019 Vierumäellä järjestetään kaksi laadukasta leiriä.

Leirit ovat kuuden päivän pituisia ja sisältävät jopa kolme jääharjoitusta päivässä. Ainoastaan lähtö- ja tulopäivinä on kaksi jääharjoitusta. Jääharjoittelun lisäksi kaikki leiripäivät sisältävät tanssi- ja oheisharjoittelua. Oheisharjoittelussa hyödynnetään monipuolisesti mm. rotaatio- ja valjaslaitteistoja.

Ensimmäisen leirin lajivalmennuksesta vastaavat nuorten olympiavalmentaja Nuriya Pirogova ja Talent-, MiniChallenge- ja Challenge-leireiltä tuttu Merja Huttunen, sekä Olga Baranova.

Toisen leirin lajivalmennuksesta vastaa nuorten olympiavalmentaja Nuriya Pirogova yhdessä vierailevan huippuvalmentajan, Florent Amodion (FRA), kanssa. Leirin tanssiopetuksesta ja koreografiavalmennuksesta vastaa Marina Rolbina (RUS).

Taitoluisteluliitto edellyttää luistelijoiden olevan tarpeeksi itsenäisiä osallistuakseen urheiluleirille. Luistelijoiden huoltaja(t) vastaavat itsenäisyyden arvioinnista. Lisäksi luistelijan ja huoltajan on huolehdittava, että osallistujan vakuutukset ovat kunnossa. Taitoluisteluliitolla ei ole lisenssivakuutusten lisäksi muita leirikohtaisia vakuutusjärjestelyjä.

Leirit ovat suosittuja, joten toimi nopeasti ja ilmoittaudu mukaan!

Leiri 1: 24.29.6.2019

Valmentajat: Nuorten olympiavalmentaja Nuriya Pirogova sekä valmentajat Merja Huttunen ja Olga Baranova. Lisäksi mukana apuvalmentaja Riina Varjokari ja leiriohjaajia. Tanssiopetuksesta vastaa Suvi Toivonen.

Sarjat:

– Silmut
– Debytantit
– Noviisit
– Juniorit
– SM-noviisit
– SM-juniorit

Hinta: 725€

Leirihinta koostuu valmennuksesta (330€) ja 5vrk majoituksesta täysihoidolla (395€). Leirin voi ostaa ainoastaan kokonaisuutena, eli pelkkää harjoittelupakettia ei ole mahdollista ostaa erikseen.

Leiri 2: 1.6.7.2019 – Ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ!

Valmentajat: Nuorten olympiavalmentaja Nuriya Pirogova ja vieraileva valmentaja Florent Amodio (FRA). Lisäksi mukana apuvalmentaja Riino Varjokari. Tanssiopetuksesta vastaa Marina Rolbina (RUS).
Mukana myös leiriohjaaja.

Florent Amodio on nelinkertainen Ranskan mestari ja vuoden 2011 Euroopan mestari. Amodio päätti uransa Euroopan mestaruuskilpailuihin vuonna 2016 ja on sittemmin perustanut oman harjoittelukeskuksen (Amodio Figure Skating Academy), joka toimii Ranskan Vaujanyssä.

 

Marina Rolbina toimii toisen leiriviikon tanssiopettajana. Rolbina tunnetaan hänen tekemästä yhteistyötä taitoluistelun maajoukkueen kanssa. Leirin aikana on mahdollista hyödyntää Rolbinan huippuosaamista ja ostaa häneltä ohjelmakoreografia! Lisätiedot ja yhteydenotot Rolbinan ohjelmakoreografiaa koskien: valmennuspäällikkö Satu Niittynen.

Sarjat:

– Talent
– Nuorten maajoukkue
– Maajoukkue​
– Debytantit
– Noviisit
– Juniorit
– Seniorit
– SM-noviisit
– SM-juniorit
– SM-seniorit

Huom! 2. leiri on tarkoitettu ensisijaisesti kaudella 2019-2020 STLL:n valmennusryhmiin kuuluville luistelijoille, mutta leirillä on myös paikkoja muille osallistujille.

Hinta: 815€

Leirihinta koostuu valmennuksesta (420€) ja 5vrk majoituksesta täysihoidolla (395€). Leirin voi ostaa ainoastaan kokonaisuutena, eli pelkkää harjoittelupakettia ei ole mahdollista ostaa erikseen.

Peruutusehdot:

Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. Taitoluisteluliitto pidättää oikeuden peruuttaa leirin mikäli leirille ei ole riittävästi ilmoittautujia (20 luistelijaa/leiri).

Ilmoittautumisesta peritään 100€ varausmaksu, joka maksetaan ilmoittautuessa.  Jos varaus peruutetaan ylivoimaisen esteen sattuessa, pidätetään puolet varausmaksusta toimistokuluina (ehtona dokumentti, esim. lääkärintodistus). 30 vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista peritään 50 % leirin hinnasta ja 15 vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista peritään 100 % leirin hinnasta. Sairastapauksen sattuessa on Taitoluisteluliitolle toimitettava lääkärintodistus.