Marie Lundmark Trophy 2024

Info

Milloin Marie Lundmark Trophy järjestetään?
10.-11.2.2024

Missä Marie Lundmark Trophy 2024 järjestetään?
Kansainvälinen Marie Lundmark Trophy järjestetään Helsingin jäähallissa osoitteessa Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki. 

Suoratoisto

International LIVE-stream SkatingFinland LIVE.

Vapaaehtoiset

Kilpailutapahtumien tärkein voimavara on vapaaehtoiset. Finlandia Trophy Espoo 2023, Grand Prix Espoo 2023 ja Marie Lundmark Trophy 2024 -kilpailuissa tarvitaan satoja vapaaehtoisia lukuisissa eri tehtävissä. Vapaaehtoisen tärkeimmät ominaisuudet ovat hymyilevä ja palvelualtis asenne, luotettavuus ja vahva tahto tarjota kisavieraille parasta mahdollista palvelua joskus pitkinäkin kisapäivinä.

Vapaaehtoisten haku alkaa syksyllä 2023.

Materiaalit kilpailijoille

Challenger-sarja

Kansainvälinen muodostelmaluistelukilpailu SM-Noviisit (Advanced Novice)

Pääsylippu info

Miten voin ostaa pääsylippuja?

Pääsylippujen myynti alkaa syksyllä 2023. Ryhmäliput soittamalla Ticketmaster.fi 0600 10 800.

Tarvitseeko lapsille ostaa omat pääsyliput?

Alle 2-vuotiaat lapset eivät tarvitse lippuja, mikäli he eivät tarvitse istumapaikkaa. Jos he tarvitsevat oman paikan, tulee liput hankkia täysihintaisina.

Onko ryhmille tarkoitettuja alennuksia?

All Event lippupakettien ryhmätilauksille ei ole erillisiä alennuksia.

Mitä All Event lippupakettiin sisältyy?

All Event lippupaketti antaa pääsyoikeuden koko tapahtumaan alusta loppuun asti. Lippu sisältää pääsyn kaikkiin kilpailutapahtumiin ja virallisiin harjoituksiin pääareenalla. All Event lippu on taloudellisin ja käytännöllisin vaihtoehto, mikäli aikomuksena on osallistua useampaan tapahtuman osaan.

Saanko saman istumapaikan jokaiseen tapahtumaan?

All Event lipulla istumapaikka pysyy samana koko tapahtuman ajan. Harjoitustapahtumiin on varattu erilliset katsomot katsojia varten. 

Millä lipulla pääsen katsomaan harjoituksia?

Harjoituksia pääset katsomaan All Event-lipulla tai päiväkohtaisella harjoitusten katsomiseen oikeuttavalla lipulla.

Milloin saan tietää, missä istumapaikkani sijaitsee?

Sinulle ilmoitetaan istumapaikkasi sijainti ostaessasi pääsylipun.

Millaista menettelyä käytetään lippujen sijaintien jakamisessa?

Lippujen jakaminen perustuu parhaisiin käytettävissä oleviin istuimiin ostohetkellä. Sinulla on myös mahdollisuus valita istumapaikat istuinkartalta.

Miksi istuinpaikkani on merkitty osittain rajoitetuksi?

Kaksikerroksisten rakenteiden, tuomareiden, kommentaattoreiden, kiss and cry -alueen sekä televisiokameroiden asennuksen takia osa istumapaikoista voi olla osittain rajoitetun näkyvyyden alueella. Suomen Taitoluisteluliitto yrittää ennustaa ennen lipunmyyntiä kyseisten paikkojen sijainnin, mutta paikkojen todellinen näkyvyys selviää vasta todellisen rakentamisen tapahtuessa.

Miten saan paremmat paikat ensi kerralla?

Ensimmäisenä lipunmyyntipäivänä lipun ostavilla on parhaat mahdollisuudet saada parhaat istuinpaikat.

Missä kiss and cry sijaitsee?

Kiss&cry sijaitsee jään laidalla 101 ja 102 katsomoja vastapäätä.

Missä tuomareiden alue sijaitsee?

Tuomareiden alue rakennetaan keskelle 210 ja 209 katsomoiden etuosaa.

Milloin ostamani pääsyliput toimitetaan minulle?

Kaikki liput toimitetaan heti ostoksen jälkeen ostajalle. Lue lisää toimitustavoista ja hinnoista ticketmaster.fi

Ovatko liput siirrettävissä tai palautettavissa?

Liput EIVÄT ole palautettavissa tai siirrettävissä. Poikkeuksia tästä järjestelypolitiikasta ei tehdä. Varauduthan, että tapahtuman aikatauluun ja kilpailevien urheilijoiden kokoonpanoon voi tulla muutoksia.

Mitä teen, jos liput menetetään tai varastetaan?

Jos olet kadottanut liput tai ne on varastettu, ota heti yhteyttä lipunmyyntitoimistoon, jolloin menetetyt liput mitätöidään ja tilalle annetaan uudet.

Yleistä tietoa

Lahjat ja kukat luistelijoille.

Kukille ja lahjoille oma oma pisteensä jäähallilla.

Lastenvaunut ja narikka

Lastenvaunuille ei ole järjestetty erillistä säilytystilaa Helsingin jäähallissa. Helsingin jäähallissa ei ole narikkaa tavaroille.

Turvallisuus ja kielletyt tavarat

Helsingin jäähalliin ei saa tuoda omia eväitä. Hallissa toimii useita myyntipisteitä, joista voi ostaa suolaista ja makeaa syötävää. Täytettävän vesipullon voi ottaa mukaan. Halliin ei saa tuoda toisen vahingoittamiseen soveltuvia esineitä tai räjähteitä. Myös ampuma-aseiden, monitoimityökalujen, huumausaineiden, räjähteiden, ilotulitteiden, soihtujen ja lemmikkieläinten tuonti halliin on kielletty.

Häiriötä aiheuttavien tai annettuja ohjeita rikkoneiden henkilöiden pääsy katsomoon voidaan estää järjestäjien toimesta. Kyseiset henkilöt voidaan myös kokonaan poistaa hallista.

Näytteilleasettajat

Helsingin jäähallin ensimmäisestä kerroksesta löytyy useita näytteilleasettajien myyntipisteitä, jotka ovat avoinna kilpailujen ajan. Ilmoittautumiset ja lisätiedot näytteilleasettajille salla.makela@stll.fi.

Mainonta

Kaikenlainen mainonta ja promootio muiden kuin tapahtuman järjestäjän tai heidän virallisten yhteistyökumppaneidensa toimesta on kielletty. Promootiomateriaalia tai mainosmateriaalia, joka tuo esiin kilpailevia tuotemerkkejä, yrityksiä tai tapahtumia ei saa tuoda halliin. Jos olette kiinnostuneita tapahtuman yhteistyökumppanuudesta, olettehan yhteydessä salla.makela@stll.fi.

Kuvaaminen ja videointi


Valokuvia on mahdollisuus ottaa omalta paikalta siten, että se häiritse muita katsojia. Kuvauslaitteesta ei saa myöskään kuulua ääntä kuvia otettaessa.

Mikäli saavut paikan päälle katsomaan kilpailuja, on sinun hyvä tutustua yleisöä koskevaan videointisääntöön. Kilpailussa videokuvaamista yleisön taholta on rajoitettu: ulkopuolinen taho tai yksityinen henkilö ei saa jakaa kilpailutapahtumaa tai kokonaisia kilpailusuorituksia reaaliaikaisesti julkisessa kanavassa.

Onko tapahtuman aikana oikeus poistua areenalta välillä?

Kyllä, joten on tärkeää pitää lippu aina mukana, jotta areenalle pääsee takaisin sisään. Tarkistathan lähtiessäsi henkilökunnalta, jos tarvitset erityistä kulkulupaa.

Onko tupakointi sallittua tapahtumapaikalla?

Helsingin jäähalli on tupakoimaton rakennus. Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona erikseen sille merkityillä paikoilla.

Kuinka areenalle pääsee kulkemaan?

Tarkemmat tiedot metroista ja busseista HSL:n sivuilta.

Mistä saan vastauksen kysymyksiini, jotka eivät ole tässä listassa?

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä meihin office@stll.fi